去泰國旅行實在太爽, 好過日本一百倍

192 回覆
183 Like 642 Dislike
日本好逼千奇唔好去
泰國唔叫雞好悶
兩個消費水平冇得比
泰國個種chill有少少似gta咁
特別係芭提雅,一個細細嘅地方就已經有曬海陸空各種各樣活動而且又平,唔洗揸三幾百公里去第二個地方先有
唔洗比較,短線計,日&泰都係最正
樓豬點解要同崇日撚宣戰
曼谷食日本野好正,當然同日本冇得比,但性價比高過香港好多
你有冇去過住resort? 泰國都要5,6千一晚
樓主肯定唔識揸車自駕
你唔講下泰國有幾多個府你未去?華欣 布吉 甲比 清邁 彭世洛 清萊 仲有成個東北
曼谷勉強喺某方面同東京持平
你仲攞d未開發嘅地方去同日本四國、北海道、新潟、北陸、山陰去比
當你屌過隻有賓周既雞.你就唔會咁講
未屌過
芭堤雅係完成就係gta
日頭踢拖,曬下太陽,游下水,基本間間酒店泳池都唔差
2 百幾蚊一晚都唔錯,早餐又平
累累地去massage~ 去下d 網紅cafe 餐廳價錢都係香港茶餐廳價
買幾支草,stone 係pty 無人捉任你玩~
做完晒日頭野,返酒店沖涼 裝身準備去做皇帝,探下d 後宮佳麗
就算你係八兩金行入soi6 都變王嘉爾
去埋panda hollywood 感受香港沒有的夜場氣氛,而洗費又係香港十分一
再大把女視姦你,搵條女過埋夜陪你到第二日爽死
呢d 先係放假放鬆~真正身心舒暢
原來眼中發達就係旅遊地方... 明曬 象島 皮皮島 格蘭島 蘇梅島 FULL MOON PARTY 聽過未 ,我都鍾意日本 但日本無可能有咁好玩囉
點解一定要開發過先可以去
奇奇怪怪
開發過有精留底,佢M底

我建議全港全國全球人, 都唔好再去日本. 改去泰國
日本就等我去啦

附近咩都有,仲要係好短車程內
Phuket其實都係
平又有,貴又有,乜都有
睇你第一句都知你淨係去過泰國呢兩個地方
除左曼谷市中心
就算同一溫度,泰國都唔會熱過香港
用簡單英文問下當地人都得

去邊度都掛住英文你去黎做乜﹖
比人捉去做電騙 唔方唔正
泰國悶到仆街
除左平之外, 諗唔到有咩優點
東京唔計買衫買花妝品d 女
起碼餐廳d 妹豬靚過香港果d

Disneyland 同usj 唔計d 表演者
日本靚好多喎

仲未計新宿街頭拉客飲野d 妹豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞