[金發盛世大千氣象] 二月十五日谷草九場賽日討論區 I

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
無雷神一定跌
雷神騎錶之銀河一定贏
智智多寶呢 馬王飛啊!虎入羊穴
懷念當年雷神跑谷1檔1放到底1分鐘收錢叫都唔洗叫
迷潘:2雋呀!其他我潘嗰啲睇唔到 應該係分餅仔
總之大哥沒有錯
同埋我潘呢啲贏夠會收
唔似隻賤種咁係咁推 加分太多
跑離九百米處時收慢避開「全城帶勝」。被查詢時,董明朗表示,他預期讓坐騎佔取中間位置,但坐騎早段走外疊,而趨近首個彎位時坐騎內側出現干擾,他選擇將坐騎留後以取得遮擋。被查詢有關他於轉直路彎時的騎法,以及是否有機會較今次更早將坐騎推進至「金莊令」外側時,董明朗表示,鑒於「金莊令」傾向斜跑,他不願上前超越該駒,直至他肯定坐騎將可望空。他又說,當「金莊令」於過了五百米處後向內斜跑,他立即選擇將坐騎移至該駒外側,坐騎於入直路時能夠望空,其後衝刺強勁。小組認為董明朗在此情況下採取的策略屬合理。賽後須抽取樣本檢驗。

出閘僅屬一般,其後不久受擠迫。趨近千一米處時,潘頓在將坐騎向內移入之際在一段短途程上右邊韁繩脫手,其後重拾韁繩。趨近九百米處時被向內斜跑的「全城帶勝」碰撞,因而開始搶口,趨近八百米處轉彎時收慢避開「智勁駒」及走外疊。賽後立即接受獸醫檢查,發現此駒流鼻血。「智智多寶」的走勢也難以接受。必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。「智智多寶」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。賽後須抽取樣本檢驗。
智智多寶(試閘之星)
希狗成手淨係贏1隻
大話欺師殺聲震天!! 1win1p
遠既數神舟十號 近少少忠心勇士 現役永遠美麗
呢啲G1級數明星馬全部可以係潘頓手上離奇輸到3班賽(忠心2班)
友瑩格呢啲三地G1馬王級既馬係佢手都可以中間冇啦啦兩場包尾

係吖潘頓認真騎發揮得好果時係好撚勁
但穩定性論三代冠軍 韋達 拉狗 潘頓一定係最曳果件

唔係話韋達莫雷拉冇古惑野
但至少多馬迷追捧既全熱門明星馬 拉狗同韋達極少玩野
佢兩個可能一季先玩鳩你幾獲
但潘頓可以每個禮拜都玩你一獲
賽後立即接受獸醫檢查,發現此駒流鼻血。「智智多寶」的走勢也難以接受。必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。「智智多寶」必須試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。

姐係要連續多次試閘及格?

閪樣
有一隻算係咁
一陣又成班人 要同佢開年
今日一隻超乎預期啦喎
嗰隻仲要好易中
華將陳嘉熙尾場騎「風雲武士」阻人,要停2月15日,另外第2場「創高峰」心律不正,而第3場「智智多寶」則流鼻血。
講二雋就係迷潘 你個世界係咪得黑同白
老實講雷狗起碼有返個p
潘狗有時真係p都唔比你
揀即停係咪因為預咗無 booking
逐隻計啦
今日潘騎紅運嬴綠族好精彩
不過上期精算暴雪冇P真係講唔通
拉代表日有8win
韋達有6win, 出8隻馬4w4Q

潘?我真係諗唔到
唔求佢全季去馬
淨係搵日10場馬都去晒都好似有困難
雖然賺晒步速但直路走位係真係靚嘅
一嘢轟咗力加出去
公道講句 潘狗係土皇帝就係人都知迷潘通常弱智唔計
但最大問題係冇對手同埋狗會唔想搵個對手俾佢
以前佢知道唔夠雷鬥但就好撚搏命想砌低佢
就算13時期都係想挑戰佢
但係你睇吓依家求其騎都有好馬咁點會認真呢?
下邊嗰班係咁樣
力加,我都唔想再歧視黑人啊大家有眼睇啦
老屍,夠硬淨但係學識放頭再講
森狗,改善咗自己嘅小兒麻痹問題先
戇豆,其實呢個最有權挑戰但係未太適應
蔡頭,唔知點解可以飄忽到咁
柒俊,同前段鬼佬馬房冇咩交集 同埋減磅之後冇貨交
周狗,離開咗大夫再講嘢
聲仔,又係同大馬房冇交集 但係個人覺得係佢
老布就等緊退休唔計數啦
其他都冇期望㗎啦唔使講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞