MIRROR半隊成員病倒 姜濤盧瀚霆過年食藥 呂爵安染新冠

17 回覆
1 Like 5 Dislike
https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/news/20240212/1707670871651/mirror%E5%8D%8A%E9%9A%8A%E6%88%90%E5%93%A1%E7%97%85%E5%80%92-%E5%A7%9C%E6%BF%A4%E7%9B%A7%E7%80%9A%E9%9C%86%E9%81%8E%E5%B9%B4%E9%A3%9F%E8%97%A5-%E5%91%82%E7%88%B5%E5%AE%89%E6%9F%93%E6%96%B0%E5%86%A0

【明報專訊】男團MIRROR早前完成16場亞博演唱會,在農曆新年有數天假期可以好好休息,但有半隊成員先後病倒,要病着過年,令他們大感無奈。當中呂爵安(Edan)與陳瑞輝(Frankie)先後中新冠病毒,Frankie懷疑被Edan傳染。姜濤、盧瀚霆(Anson Lo)在演唱會期間已經染病,近日情况更差,Anson Lo要食白粥,自嘲豐衣「粥」食。
呢班社會敗類快撚啲去死啦
2024仲快測
普通病都要打卡 你睇下阿Mo先講
呢班仆街鑊撚鑊都賴病呢樣嗰樣導致失準走音發脾氣hea歌迷㗎啦,係新聞嚟咩?
死撚左先出post la
有病都可以po ig 啫係冇嘢啦
Attention whore
公道講呢兩日過年,都係爆得幾勁。
打開個app 見急症室輪候時間有 6 間醫院都排超過 8小時。
咁幾時死
想知殘廢mo有冇打針
屌你老母,咁撚廢成撚日病
果然係潺仔種,成班冇一個有用
D門診唔開
班廢人咪迫晒去急症
Mo父:阿Mo前臂肌肉有輕微收縮 冀龍年兒子治療安全早日到步
https://lih.kg/3625789

我唔係鏡粉,但我依幾年都成日聽佢地病,聽到悶
快d死撚哂去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞