Deadpool & Wolverine | 預告片

433 回覆
468 Like 12 Dislike
拍完Logan咪出山拍埋DS2
Wanda唔撚出 Deadpool先出
唔撚想見到Tom Holland
換人先出啦
Andrew啦Tobey唔夠串
呢條算唔算係Trailer嘅trailer嘅trailer
但tva入面啲時間線仲係一條線唔係一棵樹
唔知係咪又係電影電視兩邊無夾好
又或者係兩個唔同嘅tva
變咗迪士尼公主唱歌戲
屌你成套幼稚卡通真人版咁
唔會無夾好
電視都係漫威搞
唔係以前神盾局特工個堆咁電視電影分開哂
唔係loki 揸旗後,個個都有自由意志咩。點解tva 仲搵上門
個個叫Sunspot
之前ds2個導演都無睇哂Wanda
之前wandavision同doctor strange3咪就係因為兩邊無夾過個劇情而炒撚咗囉
Deadpool3開拍個陣未出loki2
DS2主角都唔係DS緊係唔夠抽
咁已經係自由意志
只會捉康
the marvels個motherfucker同秘密入侵唔連戲
秘密入侵唔連戲仲好
當佢黑歷史唔存在
分唔到佢係真心懶型 定係扮鳩
幾鍾意Dead pool嗰種唔認真,玩玩下嘅感覺,但佢本身又有啲實力。😍
之前係都要撚觀眾
撚到叫埋xmen個快銀黎然後話真係路人黎
撚到依家出事先肯出呢啲大牌
睇觀眾緣係得返佢ok
呢啲劇情實力既任佢吹既者
Wandavison 果陣傳聞改過劇情來
後來spiderman 同dr 又為咗改期而又改過劇情
所以搞到套套劇情都唔連戲 唔知佢地點撚做協調統籌既

感覺呢個係Marvel 近年死症來
佢地avenger果陣太多leak 搞到唔敢寫死劇本
鍾意玩以前香港果套 飛紙仔隨時改劇本
諗住搞多幾個versions 出來 leak 咗就當宣傳 剩低既砌成上映版本
結果玩到過晒火
搞到套套劇/電影都玩到唔連戲
再加上近年大大力全部資源走去玩政治正確
所以成個Marvel 都玩到一pet 屎
改劇情當然有影響
但更大問題係ds2喺係完全唔知wanda vision個劇情走向嘅情況下改,佢地個陣同影集部門係0溝通,講緊由立項到出街都係0溝通
就算ds2唔延期跟返原本次序都一樣係會炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞