|[ 古電玩喫茶店 (連登店) ]|

56 回覆
39 Like 7 Dislike
上面用黎玩陸行鳥
但vmu好玩好多 其實sony都係學佢地搞舊pocketstation
Btw Dreamcast 出別色真係出得好癲

https://www.youtube.com/watch?v=9006WdMcrs4&ab_channel=%E9%95%B7%E8%B0%B7%E9%9B%84%E5%90%9B%E7%9A%84%E9%9B%BB%E7%8E%A9%E5%9C%96%E6%9B%B8%E9%A4%A8

以前小學唔識日文鳩玩玩到中期打唔嬴卡關就冇再玩
早幾年突然醒起用盡所有回憶中的線索先搵得返隻驚出黎
好好玩㗎?有冇啲咩優勝過 Final Fantasy Tactics 嘅地方?

講起 Saturn 戰略 game,有隻叫 Dragon Force 嘅 game,望落好似幾有趣,有冇人玩過?值唔值得一試?
patient games
Gamers
原來有 patient gamer 依個 term
有冇咩好深刻嘅事件令你哋變成 patient gamer?
因為鍾意遊戲
有咩 game 係比較傷 Joystick?
睇你點玩法 正路格鬥game chok招最傷
但如果係手掣 我見過最爛既掣係個frd打fifa
成個菇頭爛到甩出黎 一年換一隻手掣咁滯玩得多同用力過度先係問題
Touchwood 我啲手掣 Joystick 未試過 drift,但係一爛就爛菇頭。
唔知關唔關玩 GT 事。
如果係ds4或者ds3 舊膠確實易老化 尤其手汗多更易爛 所以大部份人都會幫佢地戴頂帽
重以為戴帽係為咗好 grip 啲,原來重防到甩頭。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞