Virtual Youtubers 討論區 (2518)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想要張expo1啫 咁都搶唔到
想問EN係唔係得moom個2dlive咁smug
起碼唔係狼蛛拉麵
mumei之前update左2.0加左個smug表情同兜帽
irys呢個就自己整到smug
https://www.youtube.com/watch?v=d33dC9Nguvs
so we can dedicate our full attention to prioritizing and ensuring the quality of our Livers' well-being.
難聽到
打完人一身先話睇下啲人 不過唔係畀人打個個
海外分部而家真係無對比無傷害
人地holo star都有3d
黎緊3月expo搶哂焦點
虹en唔拎啲公關同加快3d只會慢慢收皮
全面戰爭
L2d都係咁開live唔怕
StarEN其實重可以快d有3D
negligible
當初話搞arlive果堆staff真係死一萬次都唔夠
大家都明16個3d模無可能一次過做完
仲要得3個月限期 搞咁急仲乜呢
班V就去日本錄哂 錢又收埋
10日後啪一聲就話疫情無左 衰過隔離台美斯
搞到班V同fans心裡面永遠有條刺係到
既然兌現唔到 咁當初就唔好搞啦
最仆街係拖成年 一個3D debut都無 世紀最大騙案
咁理論上應該好曬d模,前期準備做好曬先公佈架喇
唔通平時公佈開live先開始準備咩
而家真係放長雙眼睇,邊個笑到最後
解釋唔到點解之後無debut
同埋ARlive既然已經錄好左
點解疫情過左仲未有得播
成年喇
因為negligible
唔播未唔播
露個同接,話左根本影響不大,有心做落去既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞