[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(106) 不再是網絡孤島暨有人識打入神台 - 歌謠祭計劃

1001 回覆
6 Like 11 Dislike
最多咪賺得嗰1、2000蚊 搞到要俾人起晒底 通緝咁
何必呢
你當每單收人30或者50蚊咁都可能長有長做
一件收人30 真係差唔多平時幫手日本/韓國代購啲page個價
良少真心世一
日本/韓國代購果d本身長做長有
JFFT年宵一年得果幾日,仲要係果少量貨仔
不過講真
襟章一套計六舊都幾撚戇鳩
原來係大樹守衛好記得翼蛇打緊大樹守衛個陣 佢改名
玩咗兩年先俾人發現 其實都幾好彩
不佢真係收得貴 收每件30等同部份貨品原價
無本生利 真係黃牛咁
而且又排咁多次
玩咗2年先俾人發現 啫係賺得唔多loll
幫襯佢嘅人多的話 會依家先俾人出嚟屌咩
肯比錢果班都抵屌啦,每件+30都肯比人賺
等良少搞網購咪算
憑咩翻身實力又冇 觀眾緣又冇
依家去排walkin仲有冇機
嗰啲襟章先幾十蚊個佢每隻收人$30
你話一套盲盒收50
其他垃雜深收佢30都話合理 逐件咁樣收太貴
比條女累死
兄弟都唔要 on99 轉個頭就比人飛
都唔知為乜
成個香港得佢一個女人咩 無女咪搵過囉 真係無得救
又唔好咩都賴晒落條女
咁大個人俾條女食住 又唔識處理好人際關係+成熟 自己擺嚟
不了,唔計call野都真係搞不撚掂,肥仔阿奇嗰班都冇佢咁作狀
講真佢勁撚柒睇條片 4個嘉賓 最無料係佢 又化撚到成條屍咁
唔係唔等床狗
約好哂嘉賓都算 比哂錢租場拍攝好貴先重點
GE都話冇床狗好可惜
真係。本身光頭幫最唔討好都係佢。
肥蛙有條片講福正點樣媾佢 表白咗三次先成功
咁難先媾到梗係要女人唔要兄弟啦
TFK又唔知玩到幾耐 痴住肥蛙賣Product購到fatfat
長期mon住福正WhatsApp然後話係”唔小心”睇到福正同FK對話(佢自己啲片有講過佢長期睇住ex WhatsApp);福正約FK出黎對話,蛙教佢要錄音。
你可以話佢冇錯既,但絕對唔係咩好女人囉
之前啲出走老直好似成日見到佢
機就未必有,搏下囉
佢諗野咁天真 我都廢事同佢講 一係佢身邊無乜女性存在 諗到咁簡單
我直頭會話 佢100% 閪女人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞