[Tg] 放低TG就會有人搵? (128)

883 回覆
3 Like 6 Dislike
https://t.me/applecablestore
91巴 識朋友長傾 可發展

依條賤閪專呃相睇
扮換相呃人 實則係揀相
呃完相睇就潛水扮唔玩手機
一堆bullshit左拖右拖
唔怪得收咁多負皮 好多手足都比佢呃左

bookmark左你既罪證 你已經同依個post無緣
各位被佢呃相既手足唔洗傷心
係佢賤格有問題幫手比個正皮爽下
一比人上連登屌就即刻上水負皮
又話唔玩手機
由琴日12點到今晚7點叫幾粒鐘?
你最叻睇完手機扮忙
明明我個幾句野send完唔夠十秒就del左
你咁忙又會睇到既?仲唔比我試到你
全日咁忙但係一比人屌就即刻唔忙
根本呃完相睇唔岩心水就係到冷暴力想逼人del chat
同埋估到你咁講
如果你係想傾左先換
咁唔講傾岩/傾熟左先換?
正常個個都係咁架啦 洗特登寫出黎?
專登寫換相先傾 原來又唔係要比相?
你收左咁多負皮已經證明一切
你依啲呃相狗仲滿口謊言真係勁撚kam
唔好扮野啦賤閪
你依家最爽就係呃完相唔岩 冷暴力到然後我del左chat
由琴晚12點到今日7點都無覆
大家信下佢有幾忙
但係咁忙仲要搵人傾
根本係想釣靚仔
釣到咪「唔忙」囉
依啲就係佢所謂既忙
全日都唔覆搵你傾心事死撚得啦
到2350到1849都無覆無睇手機
但咁岩想覆個陣咁岩比見到我send出黎得十秒既粗口
笑撚到
四眼呃相豬閪以為自己好醒?
https://t.me/ijustwanna9up

搵絲打鳩噏秒回
一句駁唔到?
依家鬆曬啦
呃完咁左多人相 但係唔想做賤閪做到咁出面 就冷暴力最後見到終於無左個chat就安心曬
Btw如果真係有巴打飢渴到連賤閪都想食可以試下 我有攻略
可以一開波扮關心同佢圍爐屌柒我
呢個時候佢就會唔忙
頭一兩日應該都覆得快手
但之後就會露出本性呃鳩你相/hea覆(佢聲稱原本準備覆,即係你預佢正常12am-7pm都唔會覆,然後8-12pm淨係覆一次
因為好「忙」
見識到未
依啲賤閪依個時候就唔忙
時時刻刻芒住連登
為左維護連登面子就唔忙
豬多籍口
琴日忙到8-12am覆一次
然後忙到今日7pm都無睇手機覆唔到(聲稱準備覆)咁岩睇到幾句出現十秒既粗口
大話豬閪收皮啦
好人好者係到呃人扮忙扮唔玩手機 無睇過手機(但睇到我send出黎10秒就del左既粗口
最戇鳩就係柒完仲想拿返渣沙扮有責任感話自己準備覆(有心)
根本冷暴力想逼人del chat
依啲賤閪真係好撚嘔心
del acc啦死呃相賤閪
呃相玩冷暴力又咁叻
上到黎就係到扮曬蟹
依啲係咪個種綠茶bitch
見到個post 突然推得咁快, 果然有啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞