無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味睇mirror 你老味Miami

13 回覆
11 Like 3 Dislike
啲外國朋友個個都問我去邊 睇波
我話灣仔區掃桿埔東院道 有一班
啲外國朋友問我去邊 睇波
我話灣仔區掃桿埔東院道 有一大班

聽講全部都係邁阿密 一機機咁飛過嚟
但我哋個個都用三四千蚊去嗰到 買貴飛
聽講全部都係邁阿密 一機機咁飛過嚟 我一於好少理
我就想除晒衫 你喺嗰度 射波阿

無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味睇mirror 你老味Miami
無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味搶波飛 你老味四千幾(reference 馬介休)
無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味收足錢 你老味気持ち(reference 馬介休)
無美斯 無美斯 無美斯 佢今次傷咗真係唔好意思

我話地鐵站轉角出口嗰度 有一班
我話灣仔區掃桿埔東院道 嗰度有一大班

聽講全部都係邁阿密 一機機咁飛過嚟
但我哋個個都用三四千蚊去嗰到 買貴飛
聽講全部都係邁阿密 一機機咁飛過嚟 我一於好少理
我就想除晒衫 你喺嗰度 射波阿

無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味搶波飛 你老味四千幾(reference 馬介休)
無美斯 無美斯 無美斯 屌你老味收足錢 你老味気持ち(reference 馬介休)
無美斯 無美斯 無美斯 佢今次傷咗真係唔好意思

嗰日約咗美斯呢 去灣仔嗰個球場呢
我喺赤鱲角機場接咗佢之後 拖住佢隻手 衝咗上奧運大樓
擁咗佢買波衫嗰到 我話美斯不如我哋換好晒衫出去踢波
我自己除晒上身衫 除佢條褲之後
我淨返條底衫底褲 我啲襪都除埋
粒聲唔出 兜巴咁車我塊面度
我話美斯點解你要車我
佢話你望住你自己
你條底褲Ronaldo 底衫仲要着Nike
佢粒聲唔出 轉咗頭 沖返入去走廊 跑咗入去更衣室嗰度
係咁跑係咁跑
我唔理咁多着住條底褲 照衝落去
我喺後面大嗌 對唔住呀美斯你唔好走啦
我以後買底褲會買adidas㗎啦
美斯你唔好走啦我求吓你呀
係後面大球場 不顧儀容 著住條底褲 追住係佢後面 係咁跑 係咁跑
我喺後邊大嗌 話美斯對唔住啊美斯
我以後買底褲會買adidas㗎啦美斯
你唔好走啦美斯求下你阿
美斯 美斯 美斯 美斯 美斯 美斯

條底褲Ronaldo 底衫仲要着Nike
條底褲Ronaldo
佢今次傷咗真係唔好意思

跪求Rico唱
佢今次傷咗大會話我唔知
一睇標題已經笑出聲
Indie 師兄識 d 野
覺得有嘢改可以隨便改
條底褲係Ronaldo 底衫仲要着Nike
冇美斯 冇美斯 冇美斯
https://lih.kg/3618573

炒歌?
抄歌?
真係冇留意Sor
發現已有巴打改咗 sorry 請不要推文
有巴打改得仲好去佢嗰邊
https://lih.kg/3618573
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞