THE IDOLM@STER綜合討論區[115]大面天活動予人打

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
打到14900pt先拎到上位

養生活動都咁

我已經hea住打pro當睇MV
想問個問題...上次見天二打錯iDOLM, 但好似有人用, 我見走路工cgss都係細寫咁點解係錯嘅?

天二好似打IDOL@MASTER

佢係iDOL@MASTER 我果時一眼望淨係以為錯大細寫, 咁即係大細冇所謂?見2個都有人用

15次終於有一次無禁錯
但開技差,少幾十combo個次仲高分
想問個問題...上次見天二打錯iDOLM, 但好似有人用, 我見走路工cgss都係細寫咁點解係錯嘅?

佢係iDOL@MASTER 我果時一眼望淨係以為錯大細寫, 咁即係大細冇所謂?見2個都有人用

應該冇

應該冇

之前都有叧一次打過iDOL@MASTER

其實冇所謂

icon 有copyright 係細i

但内文 HEADER 公告其他都係大I
打唔掂MM

打唔掂MM

我ml升技平均大概每lv用三四百%
到依加都未有兩張滿技

今日係感先
Btw睇返標題活動冇人打但我打緊,感我係唔係人
Lm
打唔掂MM

我ml升技平均大概每lv用三四百%
到依加都未有兩張滿技

btw隊分幾多
2c3p?

今日係感先
Btw睇返標題活動冇人打但我打緊,感我係唔係人

you will never walk alone,我都打緊

原來restage出埋每日特價單抽
話就話個pool ssr全部限定
但隻驚有償石真係好L貴

打到手殘都未入到10000內
訓教明天再戰...
好想快啲聽4th BD齊人TP

有年asl都齊腳架

有年asl都齊腳架

講起果年asl cg又係有medley
6th應該都係行依條路線?
如果唔係咁多新歌舊歌點唱得晒
下年6th前起碼出多6-8隻新碟,每隻2-4首新歌
仲要唔知會唔會出新系列cap水
同埋dome搞係咪代表會有中場休息
諗住拎完上位練下Master d歌, 點知連出M@GIC, 光の旋律, TOKIMEKI...
LM
今集MAO配佐倉配得幾正
莉嘉世界第一可愛
莉嘉世界第一可愛

莉嘉世界第一可愛

豬扒飯配鮮奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞