[算鳩數啦你]蕭定一指懲罰過重 要求AVSECO繼續僱用被炒保安

53 回覆
0 Like 52 Dislike
貓哭老鼠
同佢老豆一樣衰
炒咗就講咩都得
咁佢出信想點先
有咁既老豆 個女大個都唔會係d咩好人
蕭定一?哦,果個借一個借個女上位嘅人上位果個呀?
有咁既老豆 個女大個都唔會係d咩好人

都未必既
梅豔芳有個咁既阿媽,咪又係可以萬人崇拜

但呢個世界又有幾多個梅姐
呢鋪好睇啦
蕭定一割蓆
貓哭老鼠假慈悲
食屎狗搞尻人在先之後又要扮好人 事實呀章生又冇講錯
假撚到
你自己喺 HMV 出5皮一個人請番佢,我就覺得你有誠意啦。
講乜撚野呀屌你老母。
保安雖然人工低,社會地位低,但要上16個鐘頭培訓課程、考試同埋考保安牌,有偷竊、搶劫、綁架、擄人、勒索、性罪行等案底警務處牌照課係唔會發保安牌,所以都勉強算係專業人士,呢位衰多口的保安算係專業失德,失口德,老實講,受處分真係抵佢死

做保安都專業人士
保安雖然人工低,社會地位低,但要上16個鐘頭培訓課程、考試同埋考保安牌,有偷竊、搶劫、綁架、擄人、勒索、性罪行等案底警務處牌照課係唔會發保安牌,所以都勉強算係專業人士,呢位衰多口的保安算係專業失德,失口德,老實講,受處分真係抵佢死

做保安都專業人士

仲要留三個reply
每個都講佢係專業失德係抵佢死

做保安都專業人士

可以用最低工資請嘅專業人士。

根本就係嗰保安主動挑釁人哋先,其實唔洗求情。
根本就係嗰保安主動挑釁人哋先,其實唔洗求情。

點挑釁法
自己內部同事傾計唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞