[巴][#BartomeuDimiteYa] 皇家馬德里對巴塞隆拿

428 回覆
5 Like 9 Dislike
Gomes 係到同打少個冇分別

唔係佢責任

除左roberto alba rakitic messi我覺得全部都熱身咁
Stegen真係0反應

邊有得救 失果幾球

第一球真係可以有反應ga bor
佢企定定望住 好似肯定出界咁
而加都唔係怪個龍門既時候啦

咪就係 成隊波問題走去屌個別球員
巴斯基斯再係咁,佢遲早收皮,坦白講華dee風格鐘意硬淨防中多,佢狠心上黎。保搶埋正選位
中場冇創造力 逼下就甩
我寧願出森柏 alena

分分鐘死得仲慘
布斯對強隊要打後備啦 唔可以對強隊再放佢出黎 唯一特別hold 波又唔點 又慢 又無身體對抗 抗打條毛咩
都明白點解要買個防中 ,係估唔到買保 O:-
中場冇創造力 逼下就甩
我寧願出森柏 alena

分分鐘死得仲慘

心態上絕對比班大帝好
初步半場咁睇
影帝 小明 蘇九問題最嚴重

影帝係功率問題(唔係好識形容)
姐係粒波去到佢去腳度, 永遠要去到第四,五下先識交番個波出去
一來咁樣對面好易迫甩你 (第二球就係咁)
二來到你make好decision個時對面已經佈好曬防

小明防守繼續學界級別
個波到佢腳永遠求求其其踢上去就算, 馬馬虎虎

蘇九兩下同人拿祖鬥跑都輸撚曬
明顯係跌曬watt
傳控都完全唔乎合佢身價
篇潮文既野其實一直都存在緊(某程度上離身修正first touch差個d我係同意)
只不過當尼馬走左之後, 會係佢身上不斷放大

overall咁講, possession 係42:58咁輸法
巴狗最自豪既控傳都冇埋
半場射門就係蘇九唯一果球窩利
傳中人地根本睇定你黎食 近乎零威脅咁濟
老問題 好多五五都豬曬

CDROM都忍唔住打咁多愚見 真係好心痛睇到巴塞咁
成堆中場可以換撚晒佢去堆填
不過其實上季已經係場場等美斯打救
唔係就尼馬

無尼馬 真係已經低左半班波
中場又比上季廢撚左
睇死美斯已經搞撚掂

不過本身士氣都好低下 一落場已經唔想踢咁款

唔可能怪華維迪住 引援 換血呢啲野做得太差佢唔通識變魔術咩
落力d炒多幾球 唔炒多幾球加泰班友唔識醒
踢到咁我都希望呢場係逼宮而唔係已經出晒力踢

一來逼宮,二來都散散地,成班都好似冇乜心踢咁, 加上對面着晒火
巴斯基斯再係咁,佢遲早收皮,坦白講華dee風格鐘意硬淨防中多,佢狠心上黎。保搶埋正選位

佢當年包包好興米9體力化 雙防中
布斯對佢黎講好似紙版咁軟弱
而加都唔係怪個龍門既時候啦

一早講佢西甲中游料啦
講撚左一年啦
成日講都唔面對咪有牌柒囉
踢到咁會唔會嚇鳩親古天奴
蘇9潮文成真了
初步半場咁睇

姐係粒波去到佢去腳度, 永遠要去到第四,五下先識交番個波出去

小明防守繼續學界級別

明顯係跌曬watt
傳控都完全唔乎合佢身價
篇潮文既野其實一直都存在緊(某程度上離身修正first touch差個d我係同意)

overall咁講, possession 係42:58咁輸法
巴狗最自豪既控傳都冇埋
老問題 好多五五都豬曬

so9都係問題,佢太鐘意打亂章波,但無人支援,又明顯華拉尼食住佢,係得對住拉狗叫搵到下食
初步半場咁睇

小明防守繼續學界級別

明顯係跌曬watt
傳控都完全唔乎合佢身價

巴狗最自豪既控傳都冇埋
老問題 好多五五都豬曬

Nacho
我地睇緊同一場

sor 9 認錯
唔好打飛機咩逼宮啦
打得毗 都唔會話好撚離譜
根本上就係廢
上年已經係咁
上年尼馬美斯兩個突破點都叫引到對面防守球員
今年得番美斯
人地擺兩個成場痴住你已經夠屌打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞