AnsonLo 姜濤仲高過身高183碧咸?

245 回覆
345 Like 17 Dislike
好懷疑果班係160 毒撚溝唔到女

你老味你咁厚面皮講得出一層最多1.5-2cm?:
呢到3層加埋冇十幾都最少10cm,我冇撚講過AL點,我剩係針對你"真係鳩up到 你墊6cm比我睇",而家呢到擺明唔止6.5,同埋人地有心要墊唔識買大一兩個碼再塞?咁ON9用返平時fit腳碼嘅鞋去塞?玩膠都有個譜,講啲野完全以己度人以管窺天,當所有人同你一樣係ON9
美斯報170 實際可能168
AL實際174 內增高2-3吋 咪變18x
呢3層最少10cm你度比我睇丫,你話係就係?
10cm加鞋底2cm,12cm你行比我睇
你冇女朋友咪偷你老母隻高爭鞋,12cm行比我睇
郭彥甫我唔撚識咩,佢話佢唔計鞋171,你搵佢一張相係183既比我睇
唔係乜野都你講左就當係,一樣有效證據都冇
係 基真係會得罪人
死基閪?
咁易增到變180+,又唔見你增
自己未試過 純ff
我180 最盡最盡都係試過增到185(連埋鞋既高度),再多已經勁難行路,而且腳背就黎爆鞋
完全封鎖
歧視L收皮啦

呢度蔡康永手指拍埋去就睇到個比例,佢人偏肥隻食指指最少1.5cm闊走唔甩,呢到點計都最少7隻手指高,呢兩個估值絕對有少冇多,已經有10cm,你行唔到咁等如人地行唔到,啲女著4吋高踭難都唔係第一日就行得穩,根本唔洗搵咩一張相佢係183,你呢啲詭辯根本越講越ON9,繼續柒啦,又唔關我事
你有冇諗過佢係真實得米六頭再增到米七高
其實著10cm塞落波鞋到一定好撚辛苦同埋唔會睇唔出,1 inch最盡,仲要AL對鞋嘅款唔似塞到咁多

利申 反鏡 但呢鑊幫唔落上面部分毒撚連登仔
你邊隻眼覺得差唔多
朗187 卡卡186
朗報大數
知名鏡狗PR同弱能撐Viu cctoy
你覺得呢
你覺得呢張墊左幾多?

呢度應該有墊咗10cm變咗米8幾
有內+外增高唔難
城城真實撚有168
164~5之間
世界第3名型男vs第68名
佢淨係鞋底都兩寸啦 入面sip多兩寸就得 同埋點解你覺得人地好難行?你墊10cm 難行咋 你覺得人地做得明星咁都冇練習過?
點睇咁多負皮
全部反鏡
啲反鏡最鍾意由頭到腳留意鏡仔
佢哋一見呢啲post即刻衝入嚟睇架喇
仲好熱烈研究有冇著增高鞋墊
要寫市場研究報告
你件死基佬
基係病
有咩問題
鏡狗影衰緊香港人
好難唔留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞