七師傅:最遲2025年香港金融海嘯

302 回覆
294 Like 56 Dislike
淨係聽過5運大機會打仗
9運容易有爭拗,但唔知會唔會演變成打仗
大把人 投資kol 叫人依幾年唔好買港樓 唔好買港股啦 全部又係聖人個個市場日日都睇淡睇好嘅人都有 全民唱好港股港樓咩依十年?啲熊 啲期 啲逆向etf假嫁唔通?

剩係依個所謂七師傅on99收人幾十萬去做法事 去放生(which係殺生 專登養啲動物嚟放生 佢地係唔會係野外生存到)已經傷天害理啦
中國08年嗰時的確幾威嘅
09年美國大海潚、中國都冇被影響到,一直威到12年
想當年中國豪客爆買廣東道、爆炒起晒港樓、北上廣深就嚟2萬蚊一呎、你去英國倫敦Harrods冚嘭唥係中國人,仲唔夠?

12年易主之後改咗俾一個唔尊重傳統嘅領導,自此運勢先走下坡一直到19年mishandle香港再加上疫情亂嚟、先從此一蹶不振
有術無道,害人害己。好似上面條友,七師傅叫佢去咪去做,仲好自豪咁撚樣下次七師傅叫佢賣左老婆同個女,佢先會幸福快樂,佢都會去照賣其實可能人地收左個有錢佬錢,吼住條友老婆同個女

好似你咁講,古代中國發展唔到一套制度可以抑制/平衡人心險惡,最終依d術數都只會服務帝王家黎剝削其他人
都係個句,覺得係呃人咪告9佢囉再唔係上埋東張西望啦,還掂佢同cctvb一向唔妥
15000點都未算
你自己將啲嘢啪落風水度 中共講到明無神論 唔信風水 文革時期仲燒曬啲風水野文化野 咁又點計
喺落仔發最紅嘅時候批中佢下年會收皮
樂觀啲 今年已經係之後最好嘅一年
1973年股災,跌幅達91.54%

咁睇又真係未股災嘅
22年已經收哂風加息啦,一年加5%
真 我係佢中學同學
讀緊書嘅時候,佢欺凌我
仲踩我書包
21年講會跌嘅基金佬 kol仲撚多 係咪代表佢哋玄學好勁 咁李嘉誠嗰啲係咪先知 定全部predict中市而贏錢嘅人都有神力 咁嘅話好多人下wor 日日全世界咁多人因為投資發達
21年已經講緊啦
政府降極都高過私人工喎
21年成個連登都知經濟將會玩完啦
某條法案通過左之後用常識去諗都推算到
依家算命佬講呢啲會唔會俾人拉
不過用正常財金分柝無賣點,用風水包裝吸引D
識野
揭露秘密
唔好話21年 19年用常識諗都知咩事啦
無跟開唔好亂講
佢講左好耐
根本頭3 個聞到陣徐啦
唔講直講姐
問第一個中東資金
兜兜轉轉先講暫時見唔到好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞