建議有好多上黎叫春既情侶用下between

52 回覆
16 Like 5 Dislike
不過一用個apps女朋友就叫我share location
新sticker 好撚正

出完即刻貨左
Merry 肥嘟嘟好得意
佢主打隻狗同兔,但本身同女朋友就似熊同貓個對
勁偏心

我同男朋友反而好似merry milky
mochi
disconnect完
咪撚用啊,女朋友叫你up相個時,好撚煩架。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
分左手直接del左個app disconnet都廢事
唔知ex有冇disconnect到呢 個時大家都覺得入面d公仔好得意
好正好鍾意用
睇見d sticker就會ff男朋友嘅樣落去
男朋友又似隻灰熊冇咩表情 又似milky咁好可愛
散左disconnect前可以輕鬆backup

散完特登同ex講大家backup完再disconnect
大家都想留返個回憶
個apps又唔會睇到幾時上線,
即使有location都唔會直接知道邊到得地區幾好
最重要佢d stickers真係好正
mochi

佢個patpat好正
見到個po手賤入去望左望...見到張wallpaper...唉
睇完個post跟手下載諗住同現任一齊用
點知一打開就發現
原來之前同ex分手個段期間
佢仲有keep住打野俾我同貼相
睇完喊到仆街收唔到聲
Robin egg好得意,又咸濕
以前用過一排,但因為成日收唔到用番whatsapp/line,加上手機都換過,itunes戶口又曾經出問題,所以去到散之前都完全唔記得用過呢個application

之前機緣巧合底下開番部iPhone 5/5s,見到呢個,即刻呆左幾秒,入面啲野仲係度

而家用番新機,itunes幫我自動link up, 個app加埋入面啲野原封不動咁出現番

間唔中都會開下出黎睇番好耐之前既相,對話, notes等等
我寧願 d 文字/圖/資料俾 WhatsApp / Facebook 截取 / keep,
都好過俾韓國 startup 公司 server keep

講句野又特別開過另外個 app,d 野分散晒黎記

利申:被叫用過,但 rejected

+1

+1

其實男仔角度嚟睇係幾無聊嘅
用過 一開始覺得幾好玩 但後尾大家都hea左。。
用完都係分左手
同ex有用
同現任冇 呢啲app同多過一個人用好怪
但到分手嗰下真係好hurt

hurt到仆街
但我家下都未捨得del
你可唔可以有時間個陣入返去,
好似以前咁 打幾句野都好,
因為丟空左好耐啦 你知嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞