仁王集中討論區(27) 估唔到刀都可以玩無雙

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
義肢可以用bug 打十勇士?

稀人可以...

https://youtu.be/1bh1yXKRPbw
把拔山廢老斧洗唔到近傷加攻只好將就用住近傷減精25%

你洗左武技加攻撞左?
岩岩收左隻二手玩下 係鳩咁死 比人斬兩下就死
成日斬兩三下就無精
成日斬兩三下就無精

初初玩 個個都係咁架啦

你洗左武技加攻撞左?

冇喎 我把伐山嘅都洗到 但繼承唔到絕境加攻所以繼承咗落拔山度
係咪撞撚咗

你洗左武技加攻撞左?

冇喎 我把伐山嘅都洗到 但繼承唔到絕境加攻所以繼承咗落拔山度
係咪撞撚咗

加攻同減精又會唔會撞

真係有

真係有

暗榮某程度上跟足妖怪傳說
求奇做下閪人都出260 ..
求奇做下閪人都出260 ..

武器

真係有

都真係幾足
搵下d妖怪都齊曬
形象都幾似
義肢可以用bug 打十勇士?

稀人可以...

https://youtu.be/1bh1yXKRPbw

哇 咁咪可以好多精華
https://youtu.be/jDvOa1x10tk
幸運掉寶率

99幸運流好似勁D
成日斬兩三下就無精

初初玩 個個都係咁架啦

每個人必經階段 之後就發覺其實好撚易

真係有

都真係幾足
搵下d妖怪都齊曬
形象都幾似

其實好場景同背景設定都有參考現實
隻game設定上真係做足功課 不過關卡設計就求鳩其
新手
請問邊到可以加各位高手刷裝

你洗左武技加攻撞左?

係咪撞撚咗

加攻同減精又會唔會撞

求解

岩岩上到修羅, 一關都未過, 去大橋刷左陣裝都係冇野岩洗

玩斧啦

玩斧係咪升剛, 要洗晒d點再配先有, 而家得170lv

咁你玩開咩

飛鏢 但係刷唔到投擲 打修羅好似唔太夠力

個人建議 早點轉近武

其實諗諗下,依家新手99流先最易⋯
一套堅守+加攻飾品+一支大太刀普攻就已經夠殺

應該話一件堅守都得 絕境先開99,用媧斗+火鼠⋯

大太刀最勁?
新手

玩到邊到?
如果仲係9J篇 夠打既 打立花
唔夠打既 去支線任 有佢老婆跟住 打去鬼塚
之後去到可以打井E 就打一套赤鬼裝 就可以打到落修羅
新手

玩到邊到?

我宜家係三柱荒神刷左套西國無雙 係咪可以用住先
Ps打到海坊主
新手

玩到邊到?

我宜家係三柱荒神刷左套西國無雙 係咪可以用住先
Ps打到海坊主

有佢老婆跟住係邊關?
同埋傲世係咪關原之戰刷?
機關旋棍點開槍
你地覺得最型棍係邊套裝?

水手裝
機關旋棍點開槍

嘗試下禁多次三角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞