啱啱打個Binance 先知原來P2P 已經冇咗FPS , 點算好?

17 回覆
0 Like 0 Dislike
好耐冇開過,上網 search下先知原來超過半年前,已經冇得用

咁點算? 大家用Binance 點買usdt??
實體找換店轉入去囉
而家通街都係
jpex 果期咪禁晒啲crypto
咁用cash 呀?
即係而家唔可以齋網上攪掂?

我有wor
payme有得fps又的

你鐘意用支那pay都得
同呢單嘢無關,原來Binance 的FPS較早之前已經唔用得
快速支付= 轉數快(fps)?

我有冇記錯,之前應該唔係叫咁嘅名
fps = fast payment system = 轉數快

你聽樓上啲人鳩up話ban
轉返英文介面就會有🙏
漏洞嚟🙏
得喎 上個月先試過嚟
原來係得喎

對唔住各位,我攪錯咗,我剛剛已成功用轉數快支付
買了usdt

(我一向都係用英文界面,但記得以前係寫fps 唔係寫 instant transfer)

我係咪應該要求delete 咗哩個post, 以免誤導其他巴絲….
你置頂你個reply咪得
收到
搭單問句,binance係咪所有擺喺度收息嘅option 都block 哂香港?我一直擺咗少少喺度滾無理佢(都超過一年),但前幾日login發現全部redeem哂又唔俾我開新嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞