[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [6] ALWAYZ WITH LOVELYZ

1001 回覆
21 Like 16 Dislike

你長期都連登緊

你長期都連登緊

你長期都連登緊

屌 廢老

你長期都連登緊

屌 廢老

個chrome長期開住呢個po

你長期都連登緊

屌 廢老

你長期都連登緊

屌 廢老

世界級

又來了
https://www.youtube.com/watch?v=O79-yvgWdC4
D應援

8人最後個V字真心靚(雖然有時都幾肉酸下 )
枉公海post班廢青成日話雙數排唔到個靚舞
https://www.youtube.com/watch?v=O79-yvgWdC4
D應援

因為梨子係實力團
D應援

因為梨子係實力團

做下痴線佬先
雖然單數做既v字工整、黃金、GEOMETRY
但8人V字反而有更多玩法 (6人就算數啦、10人通常7人做v字另外3人企後面 )

一般8人v字排法(通常有個企係後面):

或工整式(好似OMG咁除左中心,每邊都係對稱,唯獨有個成員會凸左出黎):

梨都試過(for you同destiny最明顯, 明恩中心, 秀靜係凸左出黎果個):

或雙中心:

但梨既v字排舞真係好特別
黃金v (兩邊可以對稱兼凸出中心位置例如ah choo):

左窄右闊型(留意下面條底線最左jisoo同最右jiae係差唔多企係同一條水平線):

雙中心但其中一個企前左少少:

工整式但人數少果邊企前過多人果邊 (留意夜煙同我條水平線 ):
邊緣jisoo

唔V字咪做個剔囉 :

仲有唔等埋JIAE做工整v字既v字:

嘩 嚇親
D應援

因為梨子係實力團

做下痴線佬先
雖然單數做既v字工整、黃金、GEOMETRY
但8人V字反而有更多玩法 (6人就算數啦、10人通常7人做v字另外3人企後面 )

一般8人v字排法(通常有個企係後面):

或工整式(好似OMG咁除左中心,每邊都係對稱,唯獨有個成員會凸左出黎):

梨都試過(for you同destiny最明顯, 明恩中心, 秀靜係凸左出黎果個):

或雙中心:

但梨既v字排舞真係好特別
黃金v (兩邊可以對稱兼凸出中心位置例如ah choo):

左窄右闊型(留意下面條底線最左jisoo同最右jiae係差唔多企係同一條水平線):

雙中心但其中一個企前左少少:

工整式但人數少果邊企前過多人果邊 (留意夜煙同我條水平線 ):
邊緣jisoo

唔V字咪做個剔囉 :

仲有唔等埋JIAE做工整v字既v字:

R E S P E C T
長知識了

又出現啦

又出現啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞