倫敦車站鋼琴風波涉事中國籍女子反擊:惡意碰瓷、民族歧視

54 回覆
6 Like 129 Dislike
明明佢自己先係惡意碰瓷

倫敦車站鋼琴風波沒完沒了,事件中要求鋼琴家 Brendan Kavanagh 停止拍攝的中國籍女子劉夢穎在社交平台拍片反擊,批評對方「靠惡意碰瓷、民族歧視、製造對立,賺取流量,實現盈利目標」……

Video in link:https://hk.news.yahoo.com/%E5%80%AB%E6%95%A6%E8%BB%8A%E7%AB%99%E9%8B%BC%E7%90%B4%E9%A2%A8%E6%B3%A2%E6%B6%89%E4%BA%8B%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E7%B1%8D%E5%A5%B3%E5%AD%90%E5%8F%8D%E6%93%8A-%E6%83%A1%E6%84%8F%E7%A2%B0%E7%93%B7-%E6%B0%91%E6%97%8F%E6%AD%A7%E8%A6%96-062337769.html?feature.socialseeding=social
理虧咗就玩情緒勒索
靠惡意碰瓷、民族歧視、製造對立,賺取流量,實現盈利目標

佢自己唔係做緊?
佢係善意碰瓷
張相好似比人斬咗個頭
人地話支旗係communist flag 有咩錯
講還講...
唔係英國人之間嘅事咩做乜又變咗國籍
係老女人講。
講嘢咁似政府口吻
Don’t touch her!
You are not the same age
一貫女人嘅做法
佢地連嗰5粒星代表咩都唔知
咁事實係共產黨執政

唔覺有咩問題

咁嬲 係唔係即係唔妥共產黨?

乜野女人都係死要面
成果細佬咁
條女好正,想屌
手揸洋槍講野係唔同啲
明明自己走埋去挑機先
傻雞
惡意咩話
感覺上條女好似好想同共產黨保持距離,真係理解唔到。
佢係第一個禮貌地問可唔可以果位阿嬸

第二個膠臉人先自稱英
到第三國 dont touch her 條友搞串左
真係想問 same age 就掂得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞