英國鋼琴家帶同小熊維尼重返倫敦聖潘克拉斯火車站鋼琴:此地已成小粉紅禁地!

233 回覆
1159 Like 4 Dislike
Hang咗機點駁
倫敦連登仔去支持下佢
我住太遠 去唔到
應該係扮直播
所以依家穿咗煲
春晚
兩個camera黎拍緊唔同既野
唔係經剪接再post
兩個都係"原片"
你有無睇架
兩段片跟本就唔係同一段片 邊有原唔原片之分
小粉紅成功惹出火頭
令到維尼好頭痛
超哥強哥管治不力
流左首歌出去
小粉紅仲係度spin 緊dr. K 係racist
佢地係類似電視台嗰類,要拍一個節目慶祝農曆新年,電視台要求佢地保密,我估係因為要surprise 觀眾。佢地想用個琴,但係嗰時個琴係Dr.K用緊(YT直播緊),佢地就行埋去好開心咁吹吓水諗住等佢用完,大家都冇乜野,跟住有個應該係高層嘅人行出嚟提佢地唔可以入鏡,個肥女人就行過去其實都好有禮貌咁問可唔可以delete 片,我地唔入得鏡,我自己覺得Dr.K嗰時用有少少暗串同輕佻嘅態度嚟答返佢地,之後就男人就開始發顛罵人,又話image right take legal action racists咁,跟住嗌嗌下警察都嚟埋。
佢應該以為DR.K 係個普通中年阿叔 想bully 佢,點知搵錯人
don’t touch her條友問題最大
戰狼上身咁款
其實呢單野根本連 小粉紅 都唔撐果兩條友

因為果兩條友第一句自我介紹就話「我們是英國人......」

成單野都係得呢兩條友 同個鋼琴家 衝突
小粉紅/大陸人 根本無幫過果兩條友
咁緊係直接撐佢個channel啦
🤣🤣
高層係咪講緊李貞駒
個高層衰戇鳩
果個鬼佬唔係英國人 Latvian黎 起晒底
分分鐘東歐窮鬼 英文都唔多流利
縮埋一邊好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞