[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(58) 專輯預告片GB 五人五色!| 0219 EASY 迷你專輯回歸

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
因為採依條片真係好靚女
採寶成功拉返我返去佢個到
大家都好靚,人氣平均各有千秋,輪住排最高就最好
小小有感而發,係咪得我一個覺得車車個造型唔係差,但硬係好似同車車唔夾 可能佢短髮真係太亮眼,pn 都叫過得去,感覺上由年末開始,好多造型都係強行Carry梗,尤其是由345先天優勢加近期表現越嚟越亮眼,顯得車車更加弱勢。死亡紅色絲襪之後,cody 好似一直對佢都唔太上心咁
車汪要加油啊
我見代購果啲價錢同自己搵集運好似差唔多
代購就唔洗煩 同埋唔係話貴好多
新手想請問,而家係咪未知封面有咩款? weverse特典有咩唔同?
特典係指分別唔同購物途徑嘅pre order gift,專輯一樣

lmlm
Yes 未公佈
感謝解答~
thanks
最吸引都係短髮車汪
其實無特別喺外國網購開嘅話,建議搵代購好啲....始終人哋買開如果有問題嘅話知道點解決
fim既封面設計比較簡樸,睇封面都唔會知入面photobook係咩相
可以等睇29/1-31/1出既concept photo 再決定買邊個版本

weverse 特典通常比較豐富多野送啲,適合有選擇困難症既人買
不過而家啲特典仲未有圖睇,可以等佢有blur圖先訂都未遲
短髮車太屈機啦(anti ti ti 既短髮)
太多ver太多特典
眼花撩亂+選擇困難全買又太貴,仲要冇位擺
車之前又話長髮期間限定放流料
帶貨女團
好窮
色狗
“The girls who were once fearless, antifragile, and unforgiven have changed. Now they’re on the offense.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞