賤種咖喱狗黃耀華流出

380 回覆
987 Like 15 Dislike
人哋18歲讀中三啊
風化犯
一個50歲嘅人,着住校服
點會唔俾人捉到?
Push
從咖喱華面上觀察到由治及興既好處
以前有個唔知咩post
細細張
有佢正面樣
果陣戴住眼鏡

有無人有?
真係造業
成個40,50歲維園廢中咁
唔好怪佢
食得元素表多就係咁
着校服咩事
【本報訊】由內地移居香港入讀名校的中學男生,在寓所附近商場扶手電梯,用手機偷拍正在上學途中女學生的裙底。男生昨日在觀塘裁判法院承認作出有違公德行為罪,透過代表律師求情指,因為就讀男校,對性好奇,所以衝動犯案。

現年18歲的被告黃耀華,家住九龍灣,在荃灣聖芳濟中學就讀中三。他承認於今年5月13日,在九龍灣晴朗商場扶手電梯,用三星Galaxy S3手機偷拍一名15歲女生的裙底照片。

自認成績好 官質疑
辯方求情指,被告今次屬初犯,只因就讀男校而對性好奇才犯案。他於2008年從內地來港,因程度關係仍就讀中三,但品行不俗,成績亦好,在全級140位學生中考獲頭20多名。惟主任裁判官練錦鴻庭上逐一讀出被告中英數三科分數,稍高於合格,質疑:「咁都叫好?」最終將他還柙,等候勞教中心等報告,本月28日判刑。

案情透露,案發當日早上約7時,女生上學途中感到右大腿內側被觸碰,回頭看見被告手持電話,並且縮手逃去無蹤。兩日後早上,警員按照女生形容,在商場內發現男生,將他拘捕。男生即場坦承犯案,但其實警方未能在其手機內發現相關證據。
案件編號:KTCC3895/14

現年18歲的被告黃耀華,家住九龍灣,在荃灣聖芳濟中學就讀中三。他承認於今年5月13日,在九龍灣晴朗商場扶手電梯,用三星Galaxy S3手機偷拍一名15歲女生的裙底照片。

點樣可以靠口述,差人都捉到你
仲要兩日後都捉到
好明顯個樣真係好撚衰
衰到一講就知道一定係你

到底點衰法?
可能個嘴生喺額頭度
成個地球得你一個
所以一講就認得出

咖哩狗黃耀華恥笑區
https://lih.kg/3485314

講咁多嘢做咩啊?
現實中咖喱狗黃耀華咪又係一個失敗者
做廚房
住劏房
又冇錢買iPhone
又冇錢買Sony相機
喺香港食都冇錢食
要走返去支那先至可以擦存在感
真係好撚可憐
推啦
呢條友都幾撚煩
成9日叫人上大陸
要上就會上 洗撚佢叫咩

仲有 係香港消費未必係好
但係大陸消費亦都未必係好
各有各選擇 日撚日上連登唱衰香港想點
鍾意上去嘅人真係有樣睇
醜人多作怪
好撚嘔心
最抵死係佢原本係大陸人
點解要死落嚟香港?
嚟咗香港又不務正業
有書又唔去讀
風化狗
多謝大家幫手
已上熱門

等多啲人睇吓呢隻咖喱狗嘅真面目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞