夢之歷險 act9 已經登場喇 快啲一齊玩

113 回覆
5 Like 13 Dislike
現實係 出完a9你冇80裝基本上玩唔到新團 想0課嘅一係識得好有效率刷野 一係有時間可以多開 唔係嘅話當線上聊天室就算啦
入人地團。。一個箱12防。。 好快草到百石卡
入人地團…… 冇aw80都唔洗諗喎 有啲直頭要打手嘅冇80裝都唔洗諗
呢隻驚都算係典型數值mmorpg
係外國服打團都有dps表又盛,香港咁現實既社會下只會高手同高手組黎打
然後日日叫春無新手玩(接裝/搵水魚 or etc)
所以呢隻驚一係你就重課,一係你就重farm,一係強運,唔係就唔好哂時間
同佢同期個堆唔計私服基本上執得七七八八
背後唔知有咩資金一直撐住
10萬蚊都未必整到1件神裝
呢D有十零廿個重課就夠
唔好話我撥冷水
我覺得呢到咁多高手叫人回鍋都係想搵人做水魚托價/接貨
通常入到去就會無人帶又盛玩2玩就放棄
新團好似一定要aw80 先入到
我就冇野水人既 自己都新手
不過宜家好少mmorpg 玩 而且仲係有一定人流
以前玩過當童年回憶又好 上線吹下水打下團都開心
btw 我就覺得 人地有機會有得賺 你都得
賺乜鬼 投資落去個本咁大 要收80AW AC 3千起跳 收齊裝80裝卡 最少都兩萬up 先叫做打到下傷 賺幾多粒鐘10-12防/一個箱先回到本

新手除左開外掛/腳本刷野 一係賣肝做農夫換錢 玩港服有咩意思
唔係重服玩嚟當上線聊天室就可以既
講多兩句比入左post想回鍋港服/真新手睇
Act 9新資料片係港服
一係族團有重課族人帶 一係就重課高手團 先賺到小小水腳(前題你入團都要有返啲輸出)

幫新手計埋數
外國服高手團5-7分鐘一團 1hr8-11箱 正常一個鐘3傳(睇運最少都一傳)
正常團街團9-15分鐘一團 1hr 5箱 (好運兩傳 唔好運0傳)

港服街團一定係多開打勁耐 好多用舊act舊裝人減致飾都無既大量雷友
計左佢地街團完到團時間
最快都要16-20分鍾一團
慢嘅半個鍾先完到一團
洗3萬-4萬港紙搞卡 抗 ac 80裝 寵 同伴 同卡
兩個鐘當你8箱 中2傳
22防=170hkd
打街團淨賣傳箱回本期 要235個鐘打團時間
計小左 係235次22防 先真=around 470個鐘
當你再好運啲 又有正常團又成日中傳箱 你當450個鐘淨打團時間回本期啦
放返Ac裝抗卡 有無咁多人收 當6折回收價差不多
我剩係玩過steam 外國服唔知港係點
steam 果邊都係講緊高手互組
當你以為有位果陣,果班友開多隻分身入黎吸箱仲好啦
所以無咁上下覺悟唔好黎玩,打完比人用binc 表bin 都唔好受
隻驚好撚現實的,係女另計
ching 都幾有心機打咁大段野
不過我眼見好多人 拎隻幾千既ac 去打團 出到傳箱
換下裝換下卡 都幾開心 又唔一定係變現既
聽舊族友講港服街團 絕大部份農夫無錢 連80裝都未換
用60裝65裝 個個都一定雙開三開 又掛普攻 打半粒鐘先見到彈句野佢地完團 食水都應該食窮
單開一粒鐘頂盡3箱 邊有咁多傳箱你中 一個鐘打到6團你就差不多必出一傳

另一個8人團 基本上唔換裝係完唔到團 得高手百石卡齊勁裝先夠打 頂多一兩個sup位比女入/雙開吸箱
幾千既AC走去打團定走去雷人先? 你唔係族友吸箱 一定比人踢
講真我係D比左一堆錢課金既人有時都會想打效率團
下下咁carry法做乜鳩
但係去到最尾就會變做剩係重課同重課打
其他人就打飛機咁
玩到咁後尾無人入坑/退坑就好濕鳩
要怪就怪呢隻game既rng要素太多
D裝/飾品/卡/寵咪鳩都要課金乜鳩都要沖咁濟
如果佢話有個頂都還好,但根本無頂而且變本加厲
所以先話呢隻驚唔係重課/farm/運不如唔好玩
重farm農夫入場費 3-4萬 直接收AC收裝 單開打到傷唔會比人踢 日日刷野回本期都最少要半年
重課雙開打 入場費10-15萬 雙開/3開 唔洗諗回本 你重課得都係再投資落去刷
重運 你基本上同賭錢無分別 賭輸又何必

學樓上巴打講 玩得港服 唔係重課課十萬以上不如唔好玩唔好晒時間
一係你就學生哥真新手十六七歲強度農夫
可以6開24小時唔熄game日日「效率」「人手」刷野掛大貝團67轉即戰升精賣 賣料

基本上舊game無新手入坑 個物價咁樣
玩到咁不如去外國服 課兩萬hea玩升兩個月上到AW80
起碼有遊戲體驗打到act9怪又跟到正常人團 有DPS表你輸出都正正常常有得跟街場
推推
玩steam版 美服 歐服 成日開新ser 洗左成10皮幾野抽野升翼
應該唔會再玩了 勁食錢 又要刷時空死地
港服都成日開新ser 9.2又開個新
抽翼呢啲港服更加scam....0.0幾%
ching 好rich
港服人流正係集中係天ser
以前返工成日係電腦玩 無聊得制係咁玩個轉盤抽翼同個女JK
而家外國服人流都集中係歐服
rich
抽翼真係終極scam 無論咩服都係...抽過一次就唔抽 同人收算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞