[有圖]慎入餵蟑螂

227 回覆
233 Like 14 Dislike
想買黎係屋企用
鋪左張報紙係地下再倒啲粉係報紙上面會唔會好啲?
話說同一個牌子有隻滅蟻清 啲粉又係黃色
屋企最近有曱,咁啱無曬滅蟑清,用左滅蟻嗰隻
但隻曱唔食

正常蟑咩都食

有一個牌子 包裝綠色既
入面係餅乾碎再加甲由藥
佢地一定食
好有效 屋企d德國甲由唔見曬咁制

願聞其詳
係邊隻牌子?屋企好撚多蟑螂
死極都死唔哂

呢d

冇野了 搵搵下原來係同樓豬同一個公司牌子黎

照淘黎試下
大家唔好再屌啲甲由,畀著你見到同樣被殺你有乜反應?
大家唔好再屌啲甲由,畀著你見到同類被殺你有乜反應?

邊度有得買曱甴
唔好叫我自己捉

邊度有得買曱甴
唔好叫我自己捉

你問上面啲巴打咪有 佢地都話清極清唔哂
話D甲由唔肯食嘅巴打試下將D藥撈糖放左
呢個方法係蟻 甲由 老鼠都有 好似係

撈糖應該work
好鍾意睇小強死
又殺生。。。。
阿彌陀佛
Show Blocked User - 矇矓望見她
曱甴
唔識寫?
每次喺屋企擺完藥,過幾日見到班甲由橫屍客廳就忍唔住嘴角上揚

千奇唔好執屍,掃埋一邊就得

我都係唔執屍諗住等其他黎食左佢一齊死 點知無蟑黎食 忍唔住就清走晒啲屍
話說同一個牌子有隻滅蟻清 啲粉又係黃色
屋企最近有曱,咁啱無曬滅蟑清,用左滅蟻嗰隻
但隻曱唔食

正常蟑咩都食

有一個牌子 包裝綠色既
入面係餅乾碎再加甲由藥
佢地一定食
好有效 屋企d德國甲由唔見曬咁制

願聞其詳
係邊隻牌子?屋企好撚多蟑螂
死極都死唔哂

呢d

冇野了 搵搵下原來係同樓豬同一個公司牌子黎

照淘黎試下

Link plz

我都係唔執屍諗住等其他黎食左佢一齊死 點知無蟑黎食 忍唔住就清走晒啲屍

放條屍去d暗位

放條屍去d暗位

點解唔執屍?
其他甲由會食同類既屍體??
留名等睇燒屍
咁樣其實有無可能搞到周圍無曬蛇蟲

係廚房邊有可能唔執
推一推番上黎先
琴日出街唔記得帶滅蟑清
今晚12點放題
預計大約會有10-20隻一齊放題
會唔會玩玩下比啲連登仔玩到冇晒
全族死消光

你放心啦
自古至今咁咩冰河時期火山爆發地震海嘯 殞石大爆炸核爆佢地都死唔晒
你唔係以為咁就滅到族掛

殺極都仲有...
最驚係佢飛果陣
聽日去新地方玩放題!
果到最少20隻以上

上隻有隻爬左入我房我搵殺蟲水噴佢屌佢老母即刻飛埋黎嚇撚到我向後仆隻手一野拍左落我隻figure度,把劍比我拍斷左賤種甲由
餵到佢地有抗體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞