辛偉誠派Laura Trott歸咎淨移民增加原因是香港導致

27 回覆
3 Like 31 Dislike
https://youtu.be/IXgbEN3tRY8?si=hd6JBOXIQfr2CBe4
Laura Trott與香港的淵源可以追溯到很久以前, 她曾經表示在香港很受歡迎
香港蝗蟲
屌你樓豬係咪無腦
laura trott點會無啦啦走去踩單車
果個laura kenny黎
樓豬見人同名同(舊)姓就以為執到寶痴撚線無常識架
幾分幾秒?
尾段
咁都比你分到
我有常識先分到
考下cctoy有冇常識者
點知你識英文
大大聲話Hong kong
你都中伏係咪?
fake news
block 樓主
邊有fake?邊句係fake?
ON9
樓主娘親好得閑?
kenny佢老公個姓
辛偉誠頭馬都話大多香港移民
懷疑樓主英文有問題
你講得岩, 我立即取消左移民計劃

就係為左令樓主好過d
其實你係咪只係聽得明Hong Kong ?

佢有話最主要係student 嘅dependant .. 一個來讀書,申請祖宗十八代果D人呀
英國班傻人由一開始已經計錯數
佢地諗住招啲BNO唔理黃藍,但佢地完全唔知藍絲係咩東西黃絲又究竟係咩東西(以利益方向)
藍絲係一堆疑似黑社會組織嘅團體成員,而大多數都係不正式身份,啫係黐車邊又唔係有影響力果種,香港有錢佢地背景班勢力有錢,呢啲人必然會得到好處。
而呢啲人擁有嘅野係現兜兜嘅資源,其他嘢完全欠奉,個人能力可能十個有九個都垃圾嚟搵佢地打工都浪費資源果種,佢地要求神拜佛呢班人咪撚做生意再炒樓,因為呢啲勢力幾乎全部靠團隊私相授受搵利益,如果搵到錢就靠合力炒高樓價炒樓呢啲不勞而穫但影響平民一生利益嘅活動。
可以話除時搞搞下比班低能力嘅上咗位,控制佢地國家真係靠實際能力嘅人。佢地唔識防藍絲呢啲嘢會係禍害大過利益千萬倍。
但黃絲基本上係一堆被人夾硬食住嘅人,能力未知有冇咩特別嘢令到未來創造到啲咩係完全唔知,但黃絲呢啲人有啲野係全部藍絲紅底都絕對冇可能做到,就係真黃絲會信公平競爭,如果冇一定自信同實力係唔會反建制同藍絲。
所以黃絲就係市場入面嘅要求公平比賽嘅挑戰者。
一堆廢到渣但有啲資源嘅低能力者同一班要求公平競爭嘅挑戰者識睇都知邊邊有料。
但而家好多人遇到嘅事應該同在下一撚樣,相信好多黃絲一樣係完全被忽略能力上勁過對方非常多呢樣野,係對方用卑鄙手段運用勢力禁止比賽嘅參賽者。
太長唔知有冇寫錯,遲啲改返,我唔會寫有咩故事性因為抄狗非常卑鄙。
樓主唔識英文
即係芝麻
重睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞