回憶番晒黎!!TWINS 演唱會唱哈姆太郎

312 回覆
345 Like 111 Dislike
鄧麗雞
有乜所謂,佢兩個唱開垃圾
哈姆太郎相比反而仲高質
用黃字好精境
讀書又渣英文又渣,唱歌拍戲樣樣渣,搞個演唱會以為自己有樂檀地位,搞個死人theme,懶係野扮上菜過期rap妹
鄧麗雞係咁上下
你認真?
佢都成40歲,底褲黃到仆街
你邊間小學咁多肥仔,仲要啲肥仔個個都打到則手翻咁勁

喂大佬呀你幫條肥仔講嘢都合理啲得唔得
佢係佢fans?
無人會預佢岩key你聽下佢首黑白照
小學肥仔要肥過佢有幾難
你有無見過佢細個張相,果個我就信打唔到側手翻啦

平時on show 都要跳舞點會連側手翻呢d入門野都打唔到
嬌個身硬到傻咪一樣打到,最多打得唔靚姐
又唔好咁講
佢地啲歌好多好野,林夕畀咗唔少好詞佢地
“兩個學生妹”呢個定位搞獨特,班填詞人可以用到好多平時唔會用嘅題材

係2條友唱歌廢啫
小學有肥仔係正常,但你話佢哋打到喎

你又講到好似見過好多個咁,我咪問你邊間小學,又要學則手翻,又要多肥仔,仲要個個打到

想你邊間小學咁多肥仔又要學則手翻啫,你講到親眼睇到咁

我讀嗰間小學就唔洗要練則手翻,同佢一樣級數嘅肥仔都得一個,唔知你讀邊間小學咁勁
居然
我以為側手翻前滾翻後滾翻係小學基本課程
吓?側手翻唔係基本上個個識嘅咩?好似踩單車咁。

利申: 80後
Lolly Talk演唱會唱咗
嗰陣比人狂鬧 話佢唱衰原曲
應該唔會再唱架啦
入左4年啦好似
好多大陸人入場就真 尋晚去聽 入場前入場後 前後左右都係大陸閪
屎塔肥唱歌點都好過twins呀嗎
我諗係因為對上果次開演唱會,一到點唱環節就有人點哈姆太郎,所以今次索性編埋入song list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞