特登?中信龜速批卡,導致申請人食唔到迎新!

50 回覆
50 Like 12 Dislike
上月21申請,今個月17打去問話好多人申請需時喎,跟住就21朝早先收email,好似要等英雄同銀行確認…… 如果真係無就唔柒用下年cut卡,本身都諗住會買下野
如果無既話,直頭唔確認新卡,即Cut啦

迎新都無食過,驚西佢收你年費?
師兄好似見到新post,今次到東亞
有啲就算你唔確認下次申請都唔會當你新客
用中資抵死
唔當新客無所謂,一年之後再申過

最緊要即Cut不罰錢
今日收到卡,發卡時間係19號,之後就要等hero,唔知等到幾時
你幾時申請的
上月21申請,今個月17打去問話好多人申請需時喎,跟住就21朝早先收email,好似要等英雄同銀行確認…… 如果真係無就唔柒用下年cut卡,本身都諗住會買下野
打去屌咗,中信話moneyhero個獎賞extend咗去1月31日之前獲批就得⋯money hero官網都改左日子
巴打團隊玩家 值得大力表揚!
12月11 申請到依加都未批,打左上去問話仲審批緊
我21申請, 見20/1到期無咩聲氣17就打去問, 過幾日就收sms, 再過幾日就收卡
之前話食肆6%回贈但好多都當外賣店唔計
呢張卡好似好多例外咁,唔係好識分邊啲有,邊啲無
12月30申請
1月底打去問話資料齊又update 都仲要等
On99即刻cancel
有個官方表,講明邊間唔計
我岩岩先收到話成功批卡,但錢英雄1000迎新優惠淨係做到31/1
你試下打去問銀行
where?
抵讚!中信Motion卡6%食肆回贈,定義清晰,唔會中伏
https://lih.kg/3585917
我第3單,冇左部switch
有無得打去銀行問?
師兄,星期一收email,今日switch到手
换領中心成座switch山,好多人都去换
21/12申請,2x/1收卡,4月中到换機,前後都要三個半至四個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞