FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(57) 允真新曲Yes or No 不再猶豫 釋放自我|新merch登場

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
如果新通胖想訂新碟但又分唔清乜ver有啲乜唔同同埋入面大概有啲乜嘅話
建議上yt搵返antifragile嘅開箱片睇
入面啲嘢嘅種類都係大同小異
睇片有實物應該易明過睇嗰張白色圖
電子專,睇翻配置應該係新牛出道專細細盒果種,有一堆小卡,不過我哋唔似會用人哋design 加上unforgiven 果隻電子專應該係勁誇張,唔知今次會有咩新花款
其實建議等到有preview先 依家淨係?號
起碼睇晒d相、內容物嘅圖 仲有各種小卡preview圖
加上各個預訂通路嘅特典preview 所以等一等之後再揀冇壞
佢哋應該連啲碟邊隻打邊隻都未分到
趁依家未有特典嘅資訊睇住啲碟嘅先
遲啲出埋特典真係睇到眼都花鳩埋
我之前了解啲特典有乜唔同都睇咗一段時間先睇得明
有冇人知訂 1 set Album ver嘅話bns運費大約幾錢?

想要埋WS gift
仲諗緊
抽盲盒咁抽 有機會抽到d唔知乜色
好似一排冇見
難得仲係迷採
韓文發音係咪應該讀「車王」
就cb 梗係要上吓水
個袋又幾靚 我都想買
正常唔會貴咁多,可以睇多幾間,何況圖都未出唔洗急,可能到時你唔鍾意個gift轉買現貨都仲平,不過我自己都係唔想煩果堆人,比多少少錢有人搞掂晒代購咁大量訂貨,可能仲搵到間有得揀gift
韓文發音其實係偏向「溫」or 「one」先啱
車車ig 都係拎發音改chae_1
要買真係快手 屎忽痕見到17既外套幾靚
諗住等fim專輯出左一齊買 結果已經無哂
已經出咗?仲以為等cb先出
未出coming soon緊 純溫馨提示
仆街頭先以為你鳩up...去google translate聽一聽又真係長知識了
或者去睇下佢自我介紹點讀自己個名都得
我記得好似有一排轉左迷其他
想知香港fans年齡層係點分佈
約親交收9成都小妹妹嚟嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞