一人一對公廁鞋

316 回覆
240 Like 32 Dislike
以為想講公廁成日著邊種鞋
呢對好多女著

Chanel espadrilles其實有好撚多款 但唔知點解啲女永遠都係著呢款

因為一睇就知係chanel嘛
其實呢對鞋又貴,又唔易買,點解咁多女有

買名牌 人有我又要有 淘寶幫到你
有咩鞋唔公廁

係咁意俾啲建議你班傻閪⋯⋯港豬真係可憐好似鄉下出嚟咁
我見大陸人好多幾有潮流觸覺反而香港人就越嚟越柒
Acne studios
McQueen
Stella McCartney
Balenciaga
Ann demeulemeester
Balmain
Dsquared 2
Common project
Fear of God
Givenchy
Valentino
Fendi
Gucci
Haider ackermann
Jil sander
Jimmy choo
Margiela

貴就靚咩柒頭,咁你不如用銀紙整對鞋出黎啦,你以為自己潮流教主呀含撚嘴?
好想知你地著咩
乜都話柒,痴撚線毒撚
Pumpfury都out
UB係舒服
其他咪普通波鞋

係依度同班傻鳩毒撚講fashion ?
我對襪都貴過佢地全身

反而我想知你對咩襪咁把炮
可以一對貴過人地全身

Vetements應該得

咪又係6-700蚊 真係有錢既洗撚襪 帶隻錶都秒咗啦

你搵到對vetements可以有6,700$既介紹比我 我都想知市面邊到有

我係ssense買既 £65
以為想講公廁成日著邊種鞋
呢對好多女著

Chanel espadrilles其實有好撚多款 但唔知點解啲女永遠都係著呢款

因為一睇就知係chanel嘛
其實呢對鞋又貴,又唔易買,點解咁多女有

買名牌 人有我又要有 淘寶幫到你

呢對嘢 歐洲買3000幾咋 佢最貴係皮款 呢啲布款好平架咋
呢對算唔算請問

哩對唔算啦 但sock dart真係勁多人買
利申做某鞋鋪

做鞋舖叫對野sort dart 你間鋪賣Dr. Kong嫁?

sor打錯
想睇話人公廁鞋果班人著咩鞋
跟本所有鞋貴定平都講晒咁濟
有咩款最特別最與眾不同又唔柒 開黎見我 真係想睇下
McQueen嗰對厚底白鞋有人講咗未
淨係今日已經見幾對
不過應該好多老翻, 好多師奶著
著乜都要你班死毒撚管
淨係今日已經見幾對

邊對?有無圖?
淨係今日已經見幾對

邊對?有無圖?

街係有好多正版 但係老翻更多
不過呢對有D色真係幾靚

[quote]以前著開vans之後轉左追nb
之後又再著返vans同tiger
依加著Aj多

講緊公廁鞋
邊個想知你著鞋嘅轉變

以前著過嘅依加都係公廁鞋
淨係今日已經見幾對

邊對?有無圖?

不過呢對有D色真係幾靚

個厚底真係唔靚
Stan smith
2年前係asos買,着左一陣成街都着就灰鳩左

講得出依句我諗你20歲都無 柒少陣啦

等睇AF1 變「公廁鞋」
淨係今日已經見幾對

邊對?有無圖?

不過呢對有D色真係幾靚

全白既話 cp achilles low 仲靚

吊,咁似果啲長短腳人仕,短果隻腳果隻鞋

我個fd仲話呢對鞋係佢人生第一對好滿意既鞋

隻腳周圍濛濛地黑色,腳毛黎?

塊膠轉個頭就變黃
Stan smith
2年前係asos買,着左一陣成街都着就灰鳩左

講得出依句我諗你20歲都無 柒少陣啦

真係痴尻線 十年前已經著緊

真係有十年 舊時中學已經有囡著 真係ON9

以前細個係咁唉老母買呢對俾我着
唉撚左好耐先肯買
成班失敗者買唔起yeezy話yeezy係公廁
成班柒頭港豬,乜撚都話公廁,赤腳出街最好la,夠曬獨特

但 v2 黑色真係公廁wor

笑左 買對yeezy叫成功人士?

過氣公廁鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞