[BUDDY+Na.V+LUVU+WOORIN] MANIAC逆行上上上 銀河來港又唔叫 (40)

1001 回覆
29 Like 1 Dislike
點解唔係香港
https://www.instagram.com/p/C3Zq1nourm_/

即係meet&greet一日 on show另一日?
咁係咪要買晒兩日
一係望住佢哋表演一係就面對面見面, 有啲團直情連見面嘅機會都冇
但其實咁樣係好事定壞事, 點解唔可以同一日做完
好kam 淨係得viviz係咁
viviz fans又俾香港kcon撚
day 2冇野啱聽得viviz
真係玩嘢
可唔可以單買m&g嘅飛
day2 得Viviz同sistar19睇得落
唔可以
男人老狗走去睇成堆男人
當香港buddy水魚
有女睇下都好 睇男人真係俾錢買難受
其實你兩日加埋女嘅先得十個, 有得見面嘅都係先得五個,可想而知

https://x.com/VIVIZ_official/status/1758520111747723379
[#VIVId_dayZ] 📸
2024年Edaily創造就業支援音樂會圓滿結束✨
VIVIZ充滿活力的舞台怎麼樣?💪今天也多虧了Na.V們的應援愉快地結束🖤

好耐無上水了 , ViViz Maniac 不經不覺已經逆行到15位了 ...唔知仲有無機會召回CB 多次?

不過呢期d 對手太勁 ..相信召回都唔會有一位 ...不過再集下人氣都好
召回打歌 自己公司要出妝造同dancer錢 舞台就好似電視自己出 睇黎bpm唔會出呢筆錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞