有冇人聽XG?

10 回覆
10 Like 8 Dislike
雖然樣唔出眾,不過實力超強,唱、rap、跳舞無樣係短板,睇咗live屌打依家全部韓國女團
新歌winter without you好撚好聽
XG歡迎你
一隊有四個可以rap,各唔同音色
尾機
Xiang gang?
XG十七歲Cocona心響小妹妹rap得又跳得
https://lih.kg/3496879

可惜呢度冇佢哋嘅討論區
Tippy toes 就留意佢地,去到 shooting star 都仲近似 KPOP 但 GRL GVNG 之後就轉歐美風就唔太鍾意,佢地利用 KPOP 市場打入歐美係幾成功,winter without you 又轉返去90年代 JPOP 風,個PD係有D料
可惜全員日本人因為政治問題喺韓國俾人鬧,注定喺韓國紅唔起,同埋淨係出英文歌不過得一個成員識講英文,個producer話要做global artist又唔幫佢哋惡補啲英文,條路幾難行
但佢地成班學哂韓文同上韓國綜藝,完全唔知個團個方向
睇下之後有乜搞作,睇怕如果繼續係咁可能放棄韓國,全面進軍歐美市場+喺日本搞巡演吸fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞