J家討論區(6)

235 回覆
4 Like 4 Dislike
嗰陣比想像中大鑊好多
笑死
官網
嵐がグループとしての新会社立ち上げ発表 5人連名「これまで以上に主体的に判断」「行動したい」

前日本男團帝國「傑尼斯事務所」在去年因為承認已故創辦人強尼喜多川性侵惡行,宣布把公司改名為「SMILE-UP.」,來賠償受害者,旗下藝人則續談合約,並成立STARTO ENTERTAINMENT來管理。今(10日)STARTO ENTERTAINMENT正式運行,帶來的首個消息,便是ARASHI(嵐)的5位成員證實成立新公司。

傑尼斯因為性侵爭議選擇關閉,旗下所有團體也都必須「去傑尼斯」,而相關合約則由新成立的STARTO ENTERTAINMENT來管理。今日STARTO ENTERTAINMENT首開設,就宣布了由相葉雅紀、松本潤、二宮和也、大野智與櫻井翔所組成的ARASHI(嵐)聯合聲明,證實5人離巢成立新公司。

聲明中ARASHI表示他們於1999年出道,而2024年正好是出道25周年,如今所有成員都已步入了40代,因此希望可以與過去不同,更加積極做出判斷和行動,也希望可以讓支持的粉絲,感受到他們想和大家更親近的態度,「出於這樣的想法,我們五個人多次商討後,決定成立了公司。」

雖然ARASHI的五位成員決定成立新公司,但因為明白能力有限,因此還是會借助過去一起走過來的工作人員的力量,繼續走向更好的未來來做準備,最後也表示:「今後也請多多關照嵐。」
諗返TOKIO當年因為山口單野臨25周年前被重擊
四個人撐左一段時間到長瀨都走埋, 三條友開公司, 大家都唔睇好
到今日睇返, 當年佢地其實開拓左條新路出黎
世事既野真係好難預計
入form時間姐,可能傾咗成年又用幾個星期時間互相email send ID copy填form交錢
即係約都未簽版權到期
可能仲傾緊

屌啊 我唔要你地退金俾我啊
冇事既
等安排
原來光一個人FC都簽左sony
咁好大機會團會都過埋sony
就係未知買唔買得返KK個名
或者值唔值得買
我諗佢地最大問題
應該真係啲歌嘅版權問題
本確拒否上左trends
有冇懶人包?
不得不承認呢啲account總結事件能力真心高
開始諗緊會唔會係海外fans...
海外fans玩到畀差佬帶走咁癲
倉哥呢兩日咁得閒
佢真係好照顧後輩

成日覺得揾代辦好易中伏 唔建議
除非你有frd用開推薦

不過睇你抽演唱會定舞台
如果你抽舞台用集運地址嘅話記得睇下佢收唔收信
佢唔收嘅話你張舞台飛就係咁先

唔該晒絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞