以前高登啲改歌咁正嘅

13 回覆
9 Like 0 Dislike

真係改咗個碟出嚟
後尾重有活佛VIVA
切完無限好
Version 1
原曲:夕陽無限好
作詞: 不曾硬膠 (淋植工作室) = (淋病培植工作室)
主唱:賭撚

賭能cut啫之後 飛身去跳樓
流連在天台的左右 雙腿已氈抖
我怕切了以後 記住餵狗 放入焗爐 調味落生秋 還是會臭?
喜歡非洲豬西 賭能去叫雞
從前禁開邊間鐘仔 d女似隻鬼
插野插到一個地步 便自動收制
當碌九扯到爆肺 最後攪乜鬼 發射似pat泥~

#切完無限好 碌能救唔番~~ha~~ha~~ha~~
賭能去做愛 鯉魚搏最後番身
點知個尿震 帶來了性病一身
切完無限好 最後救唔番~~
一刀的快感 剎那凹陷
賭能確係高登的猛人 放血就會噴~ (part2 訓覺吧老襯)
想j都j不到 賭能變廢佬
長存在高登的膠post 一晚夠細數?
每次笑佢碌野無毛 小醜的icon一幅幅送到
av一睇到 想j j不到

repeat #

高登cut啫之事 已為平常事
然而引刀廢去的 永遠得一次~
七頭
Version 1
原曲:阿牛
作曲:抄歌德
填詞:不曾硬膠@淋植工作室
編曲:抄歌德
監製:雷頌抄

想搽神油 包皮長 反唔完點搽神jgsdrgsdr
怎搽神油 包皮長 得層皮點搽神油?
剪掉後是我知不能回頭
譏笑我來切七勇而無謀
變七頭 變七頭

Version 2
作詞:不曾硬膠(淋植工作室) = (淋病培植工作室)
聲優:硬道理

想搽神油 包皮長 反唔完點搽神油
扯唔行 若要cut加埋牛油
當完成無法善後 流血到深秋
如開刀前一刻才知道 場波我全輸了才感到
你日日係高登當我爛佬 怎能預計我再輸原諒我仍然係燥
你話只需肯做 cut一野送我石頭蛋糕
不甘心 就暱係高登 揚言玩犧牲
想過剪碌能 我終於講真
入波一刻早已攪大贈送分發眾人
我說 別傷心 仍能想過自己有異能
發誓日後我若重歸高登 拿來用我尚有餘子孫根
陪襯 用當歸煲北杏 煲湯了 喝過就如重生

*係高登 仍然感傷心 為何子孫根 粗到似支針
想傷心 明明不甘心 但又cut得深 不過我想滾 我應該點滾
咁都好 自輸波前幾天才知道 弟弟滿流口沬才恐怖
到現在我揮刀當切雜草
竟然有更多的j圖來臨場密佈
要這麼的慘酷 j不到我要拾回舊好

Repeat*

怎搽神油 包皮長 得層皮點搽神油
cut掉後是我知不能回頭
譏笑我在切七勇而無謀
變七頭 變七頭
賭撚成熟時
原曲:葡萄成熟時

賭能好低智 jer jer慘痛還是要試
高登的寵兒 現已是個低能兒 低能兒
最尾已清盤 輸到變低b

cut jer幾多次 賭能總會狂落重注
一筆清jer數 就會係你收皮時
這一次 切jer jer很介意

*但見旁人咸圖如何引誘 面對J-J-A-Ble的毒咒
你要靜候 再靜候 別了碌鳩 始終要守

#日後 儘量別教賓周的淚白流
條能 cut走了的7頭 從錯誤裡吸收
上位 cut jer 月份尚未到你也得接受
或者要到你膠力戇而唔鳩 時機先至熟透

NBA比賽 可惜書裡從沒記載 拎碌鳩出來
7了就切不回來 不回來 已切去碌鳩 斬去了春袋

好能想扑野 碌鳩cut了無力再愛
"匿"係天水圍 望切7會長回來
錯的愛 插屎窟的錯愛

Repeat *#

很想生返碌鳩 為了un兩un 逗一逗
可惜賭能從來沒有 條賓周

賭能 終於害你輸得一鑊斷頭
誰揮刀批我的七頭 還印下了傷口
我知 賓周 一刀cut係會痛過死老豆
但當你智障輸極仍然唔走
還怎麼去自救 誰都賭輸過 那個沒有
賭撚
改得幾好都冇用,之後出咗個挽歌之聲,一聽佢吊撚住把叫春撚屌聲就頂唔順
成個網絡生態唔同晒
給阿義叔
唱曬啲歌
最開心嘅年代
所以話,修哥真係講得好啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞