[懷念五分鷹] 2017-2018 新賽季轉會情報(19)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

終於簽夠一隊

左上角好似係垃圾黎 換過另一條新買既人啦
下面倨龍都係新簽 當拿既阿哥

終於簽夠一隊

波連尼真係最勁

終於簽夠一隊

得罪講句,只有邦老師算一線
內田篤人去柏林聯
左閳都叫過一線(曾經)

終於簽夠一隊

入唔入到前三都成問題

全部都話哂係踢頂級聯賽既前7 wo

終於簽夠一隊

入唔入到前三都成問題

但你話頂級既就係得中堅一個
其他都係一線尾二線頭
除非呢個班底可以keep到之後老細再俾錢買一,兩個頂級既人黎用

終於簽夠一隊

入唔入到前三都成問題

其他都係一線尾二線頭
除非呢個班底可以keep到之後老細再俾錢買一,兩個頂級既人黎用

奧巴馬羊,比洛迪都買唔到
其實唔係太睇好有前3
羅馬都仲係勁
UEFA financial fair play rules say you can spend only £28m more than you earn over three years.
PSG on course to spend £400m this summer

終於簽夠一隊

入唔入到前三都成問題

其他都係一線尾二線頭

奧巴馬羊,比洛迪都買唔到
其實唔係太睇好有前3
羅馬都仲係勁

唔講拿玻里蛆
羅馬成隊無咩大轉變 但係無沙拉打右差好遠
仲有國米都算換緊血 得伊卡迪佩利錫兩個打晒
ac都唔係無咩機會
UEFA financial fair play rules say you can spend only £28m more than you earn over three years.
PSG on course to spend £400m this summer

罰錢

扣撚哂psg歐戰名額啦
我覺得月尾真係幾好睇
除左皇馬曼聯巴黎外冇一隊齊腳
月尾應該超多panic buy睇
我覺得月尾真係幾好睇

車利應該都會買人掛,希望阿狗都會
我覺得月尾真係幾好睇

車利應該都會買人掛,希望阿狗都會

利班高層....
我覺得月尾真係幾好睇

轉唔到會果班復操緊 除左山狗

操緊啦

雲加唔用山狗了 出年自己躝

又冇第4
你地冇睇唔緊要 kessie一定勁過巴卡約高
OGC Nice want money & a player from Barcelona for Jean-Michaël Seri, club also angry over Barça's behaviour, according to RMC.

Meeting scheduled between OGC Nice & Barcelona for today.
你地冇睇唔緊要 kessie一定勁過巴卡約高

意假wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞