請問Sony XM4 重有無得免費換電

90 回覆
1 Like 16 Dislike
以前個fd銅鑼灣壞電係一換一 即日搞掂
早兩個月觀塘 都係見一年保就完 電都打柴 整左兩星期
將來真係想轉會唔用sony
電廢 維修又耐

想問係咩電? 之後又拆黎玩下先
Z55H 3.85V
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5qUjX1eCutG53wG?sm=93ba46?tk=JGEtWiXmW6s CZ3457 「适用索尼WF-1000XM4蓝牙耳机电池Z55H 3.85V 75mAh高压 送胶水」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
上年9月去觀塘換 話有機會要收檢查費最後免費換全新
因為由sony自家維修變左tso
琴日去左,上到去要撳機排籌,不過冇乜人幾快下

去到櫃檯,我一講xm4個妹妹仔已經知咩事

首先問我仲有冇保(過左半年),check我機身number,問有冇一邊用電特別快

之後印左張野,話會免費送去sony工場檢查(一般檢查費好似三百幾)

如果冇電話通知=免費幫你換

有就係其他問題,師傅會打俾你問要比錢仲換唔換

大約要等一星期工作日

之後靠張嘢上去攞返耳機

希望解答到各位
how much
岩岩收到短訊,已經送返觀塘,而且冇收到電話

應該仲係免費
巴打係咪唔使連埋個原裝盒都得?
因為唔見左
同埋過左保又冇左張單
得番做差電盒同對耳機
所有
情況係電量倒水咁去 通常單邊出現先

香港行貨拎去sony 水貨自理
雖然我有單有盒但係我都無帶上去

我有係sony個網做保養登記,但我估佢其實唔care

因為大量貨都出事,只要係行貨應該都包整

重要嘅應該係個充電盒嘅機身number

直接帶耳機上去就得,佢仲會比個細膠袋放耳棉

BTW 收到短訊,一陣就去攞耳機
屌我原來講過已經收到短訊
竟然,上轉我上去話要俾2舊水檢查+埋換電要成8舊水

岩岩先收貨,佢話只換左耳機電,個盒check過電話無問題,真係免費

師兄我係2022年買,確定係行貨,我估你係:

部機係換左電果批新型號

比人陰左買左水貨

條友玩尻你唔想做野

應該係三選一
行貨過咗保
我都係過保

自問死毒撚完全冇可能只幫我換電

接待我個位係妹妹仔好有禮貌

可能換個人就肯幫你換?
其實睇落似全新多過換電,因為真係好乾淨企埋

只係換電冇理由換埋入面舊棉
巴打過左保幾耐
我check我係21年11月買
過左保年幾會唔會唔換?
我22年3月買

但係我有上sony登記保養,可能佢有乜鬼會員延長保養之類嘅野

我去換之前check過先過保半年

但係按道理早過我果啲都有得換先岩

推薦上去試下先,唔得最多當久違去觀塘食餐飯,得左又可以玩一兩年,點計都唔會蝕

BTW本來聽一個鐘2邊都冇電,而家聽完仲有91%電
Sony狗也不屌
咁貴買隻一定有問題既耳機 仲要幫佢講好說話
到底幾有幾折墮先做得出
上年過保換電,不過都係換過隻新,係個盒冇換

又可以用多年,呢家好正常
俾錢都唔同你換?定唔同你免費換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞