[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(56) 回歸箴言“困境亦能逆轉至順境”•通伴們準備迎接新一章節

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
果期黃牛要幾錢?

歡迎新通胖

VIP嘅話原價1799
唔係閪位都要3000左右
四次打歌都有-1既舞台
疫情期間輪流中COVID
有一集company瞓喺梳化度嗰下eww
Ig 見親果條reels都會loop好多次
重睇舊片一次
勁大
差唔多1:1咁滯
我都係
你暫時課左邊啲卡?
有冇買餅卡
粉絲也意見分歧的LE SSERAFIM許允真最好看的髮色

Fearless: 棕髮
Antifragile: 金髮
Unforgiven: 黑髮
Perfect Night: 橘髮

大家覺得允真最適合的髮色是?

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3073023599

1. 全部都適合,超美

2. 棕髮很漂亮,但是有識別度的好像是橘髮

3. 什麼髮色都好看,感覺就算是灰色也會很適合

4. 棕髮最漂亮,但是讓我印象深刻的是橘髮

5. 棕髮非常適合,但是橘髮+籃球衣真的很漂亮

6. 我看到允真染橘髮後覺得很適合,但這樣比較了一下感覺棕髮更好看

7. 棕髮和金髮好像最適合

8. 怎麼有辦法那麼適合橘髮呢

9. 那種橘色很難駕馭的說,但允真非常適合

10. 我喜歡華麗漂亮的風格,所以我選金髮kkkkkkkkkk

11. 棕髮確實最漂亮,但讓允真看起來最亮眼的是金髮和橘髮

12. 因為允真是hot girl,所以希望可以做華麗的造型

13. 首先我覺得不是黑髮...

14. 絕對是棕髮

15. 都很漂亮,但如果一定要選的話就是棕髮

翻譯cr.韓網評論翻譯站

碌ptt見到,係一條唔錯嘅問題,些牙問吓各位通胖
我都鍾意hot girl金同橙,唔知嚟緊cb會唔會轉更加華麗嘅髮色呢
fim寶5個想搵啲野屌隊友都好難搵
我投橙色
ruka係邊個
依家yg果隊新團果個?
橙好突出 但最出色都係金髮
罰你再睇紀錄片
金髮真世一
大到唔知貼係邊好 到最後都係收返埋珍藏
十零廿蚊買到開心
好抵
講開餅卡我啲餅到依加都未食完
橙頭都好襯佢不過真係金頭最靚
hot girl 金真心正, 但我覺得比忙採染金好似好啲
所以你係團飯唔係毒唯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞