新牌仔26綿羊求推介

27 回覆
0 Like 0 Dislike
是咁的
考到牌都成兩個月,依家密謀緊買部綿羊返工代步用,由於要日日飛東廊,除左外觀,性能穩定都係一大考慮因素。

因為太花多眼亂,自己又無研究開26,所以求巴打推介比下意見,大cc驚駕馭唔到,細cc又驚係咁比人推

利申: 渣左46幾年,但26考牌到pass屋企人都唔知,所以打算搜集資料説服佢地綿羊仔係好安全
筆直幾多先
平平地兩萬幾有隻250或者300台羊
細羊行東廊 自己小心
smax nmax pcx 4v 2、3 萬
有錢就tmax 戰鬥機
筆直幾多先

兩萬幾台羊係邊款?
行東廊有冇問題?我都要行東廊,但想出部棍但冇錢
我都係日日行東廊,你驚飄不如驚塞車仲好,繁忙時間攝車無可避免,手車麻麻地的話揸架大車仲麻煩
Tmax啦
筆直幾多先

兩萬幾台羊係邊款?
行東廊有冇問題?我都要行東廊,但想出部棍但冇錢

GDink 250,Downtown 300,Xciting 250
如果有膽就揸Tmax(唔驚停牌),無膽就smax啦
大車相對食油好多,250台羊一升油行到30km以上,換咗架600之後得返 18-19
250羊 2萬係咪買唔到新車
新手買二手去邊間
250羊 2萬係咪買唔到新車
新手買二手去邊間

兩萬全新125都唔得啦師傅
棍車仲平過羊喎
棍車仲平過羊喎

新牌仔驚棍車太多野搞未慣
筆直幾多先

係咪坐底250先夠操
125個d會唔會太吃力
我應該要踩盡全程柴灣返香港仔😞
如果有膽就揸Tmax(唔驚停牌),無膽就smax啦

停牌係好易超速?
新車既話Yamaha force 155 點睇?
suzuki an400
我果陣都係考完就出呢部返工
仲要行東廊
行高速300cc啦
買部台羊300cc同你出部smax唔差幾多錢
smax係好車,不過可能會細架左d
Force 155
型仔好力加速有,後段沒(不過細車通病),仲有y記光環,最緊要係輕易操控,靈活方便油錢平

開心使用中
Force 155
型仔好力加速有,後段沒(不過細車通病),仲有y記光環,最緊要係輕易操控,靈活方便油錢平

開心使用中

行東廊觀塘繞道個d咩感覺
Force 155

開心使用中

飛既話就吹落海既感覺 番放工時間就zip 車好爽
Force 155

開心使用中

朝早大把高手 AN650 / 雙側箱都係咁攝
Force 155

開心使用中

學車最盡都係踩過上70
吹落海感覺其實都有d淆

朝早大把高手 AN650 / 雙側箱都係咁攝

攝車慢慢黎應該無問題
慢既唔驚,係驚快😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞