黃婧靈(波波)唔介意36E最強胸器成話題 黃金10年唔拍拖衝事業

176 回覆
31 Like 526 Dislike
黃婧靈(波波)在剛播畢的《妳不是她》,首次挑戰「戀愛腦」角色「Yuki」,她直言以往都是戀情大過天,所以好易投入角色。不過25歲的她認為未來是人生的黃金10年,想在事業上拼搏,不急於拍拖。擁36E火辣身材的波波,仲話只要公司同意,唔介意性感演出。

波波第一次飾演佔戲較重的角色,好彩她拍過3次拖,同「Yuki」一樣都是「戀愛腦」,「我𠵱家單身,今次演出都過到拍拖癮,都會諗返以前拍拖好似『Yuki』咁,以男友為心中,戀愛大過天,所以都好明白佢嗰種心情。」不過自從拍完《後生仔傾吓偈》,她要兼顧學業同工作,想法開始改變,「知道原來愛情唔係世界嘅全部,拍拖只係其中一部份,覺得開心幸福,但都唔可以完全依賴呢樣嘢,仲有好多嘢值得投放精神同時間。」

出道以來,波波憑住36E好身材彈起,亦經常成為話題焦點,她對此完全不介意,問到會否學高海寧「封胸」?她笑言:「封胸定豐胸呀?!豐胸唔嫌多㗎!講笑啫!哈哈!人哋只留意身材都冇辦法,唯有盡量做好自己,令到人覺得我嘅實力較身材更值得講。」講到性感演出,波波就話只要有時間準備,著泳衣都無問題,「早啲講等我操fit啲,拍嘢都想專業啲畀到個效果。」至於拍到《色戒》的尺度,就交由公司決定,「我好鍾意梁朝偉,但都要睇公司,梁朝偉接得嘅戲一定正,反而擔心自己襯唔襯得起。」
腸哥哥又色..
Bulk
除此以外。。。。。
自慰曾食吾少啦。
好cheap

吾?
腸哥哥乜水
行撚開啦
去酒店
吾?
好豬
夾腸
肥左咁多
吾你老X
成日單身就大大聲講,有拍拖又要扮單身,到有仔又唔敢講
佢係咪有坐過153大髀
吾欲肏汝娘
sp?
我可以
佢係咪有坐過153巨龍
賤肉橫生豬閪一件,除非拍av,唔係有咩睇
依家唔搏......老D無人叫
肥左醜左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞