[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (21)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
唔咁樣點控制比賽結果。。。。。
譚仔成日手風唔順就揦埋口面,
SGA精神面貌真係完勝。
25歲兩次一陣都唔易嘅
佢同sga當留兩個位畀啲潛力股
今年見過幾次都射air
巫師咩事
出兩件 NBA 邊緣人換到兩件後生正嘢
仲收到個次輪
今年wb自己都射過air
西岸2輪 我覺得都無一隊敢講食硬
一輪打快艇小牛大腸都無話食硬
我覺得西岸頭8隊 1輪可能已經會出現4:3 4:2
講真前面咁多隊應該最好打係雷前面隊隊表面戰力都差唔多,但係雷霆經驗輸一大截
雷霆靠體力應該贏到1st round 既
但到2nd round 就真係難講
有d 似雷霆三少入final 打熱水咁
一手軟就得返SGA 一個打哂
狼如果對3巨太陽有危機
大膽估 艇入西決
未來人
雷霆西1入Playoffs
勇士西10 Playin攞8th seed
G1 SGA意外被受傷
勇士4:1淘汰OKC
Trade restrictions have now been lifted for the below players:

Cameron Johnson
*Miles Bridges
P.J. Washington
Coby White
Ayo Dosunmu
Austin Reaves
Rui Hachimura
Brook Lopez
Herb Jones
Moritz Wagner
*Paul Reed, Jr.
Jerami Grant
*Matisse Thybulle
Trey Lyles
Tre Jones
Jakob Poeltl
Kyle Kuzma

*- Can veto any trade

1.Thybulle cannot be traded to Dallas
2.Reed Jr. cannot be traded to Utah
但最尾1分鐘gobert 4球FT入哂+WB open layup自炒
先得嗰28歲
當年仲以為wiggins同佢會係下個lbj同melo
今日NBA's Top 10 Plays條片頭17秒都係黑畫面,我仲以為部機壞左
多謝夫G
咁後生就比夫g 玩殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞