洪嘉豪演唱會Kaho Live 2024 討論區

467 回覆
28 Like 44 Dislike
買黃牛就抵撚死啦
就係你呢啲人搞到黃牛長做長有
越做越猖狂

利申 好撚想睇但搶唔到飛 寧願唔睇都唔買黃牛

黃牛唔應該死全家 係應該死哂佢身邊重要嘅人剩返佢一個
我買正價wor 做物鳩
抵你搶唔到 心地差到咁亂咁屈人

抵你睇唔到
洗唔洗咁惡好想睇買黃牛好正常姐,今次開完唔知下一次係幾時
你講得呢句 心地同我一樣咁差
仲好意思咁大聲同人講買黃牛好正常
就係你呢啲人做壞哂規矩
搞到越嚟越多人用bot搶幾十張飛
幾百蚊嘅位炒到幾千蚊
唔知下次幾時開唔係藉口

可能我語氣太重
但我真係唔同意啲人為咗睇演唱會買黃牛
咁做法只會越嚟越難買飛
越嚟越難用正價買
終於有個清醒少少嘅正常人

仲未有實名制當然係好大問題
但唔好講到買黃牛嘅人完全無錯
有需求就有供應
如果多啲人企硬唔買黃牛
佢哋炒燶哂啲飛蝕錢就唔會再做

而且都好憎啲sponsor扣起哂啲靚位啲人都無心聽
留番俾啲真fans啦

Hkh嘅我唔相信佢淨係開呢次
點都有其他機會嘅
九展麥花臣公開活動再支持
總有機會再喺紅館開嘅
鬧人可唔可以出返去呢個風氣又唔係洪嘉豪演唱會先有 又未有實名制 粉絲太想睇演唱會買黃牛都要比你屌

我無買黃牛 你可以繼續喺度鬧人買黃牛隨便
笑死 我係hkh fans係呢度mon post見到講兩句又唔得
我唔係其他歌手fans咪無係其他post講呢樣嘢

我屌還屌 唔該唔好因為我態度唔好而將買黃牛呢件事合理化

你唔買黃牛代表你暫時都仲有少少理性
依你咁講 唔買黃牛=唔係好想睇

可摸以做個高質少少嘅fans
可能兩場對佢嚟講已經係極限
除非佢揾到另一種唱歌或者發聲方法可以令佢長氣啲
成日覺得佢係需要warm up, 第一場通常都麻麻
都唔怪得佢,每次都開唔同場地對佢嚟講都係要適應多次
同埋兩次solo concert都好似prep得好趕
希望下次真係比多啲時間佢準備,同埋真係定到一個theme
華納搞show真係唔及英皇,經常都係歌手喺台到唱,整啲hea background 加歌詞,好考個歌手有冇啲好明確嘅idea
有實名制仲衰,返工嗰啲永遠唔會買到飛
唔夠學生搶
點解唔夠學生搶?
你覺得學生搶得多過bot?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞