覺唔覺 金多賢 係一粒最被忽視嘅滄海遺珠?

82 回覆
46 Like 29 Dislike
以Twice嚟講佢唔算係最出眾,但其實你用心細味就會發現呢個女仔獨立睇好有吸引力

金多賢(韓語:김다현/金多賢 Kim Dahyun,英語:Kim Da-Hyun,1998年5月28日—),韓國女歌手,是韓國女子組合TWICE的成員之一,在隊內擔任領饒舌及副唱。

初中2年級時,參加JYP公司試鏡進入JYP公司。當前也通過SM娛樂和YG娛樂甄選。
2012年7月7日成為JYP練習生,初期跟志效一樣,編入演藝部。

2015年參與Mnet生存實境節目《SIXTEEN》,第三位公開預告的成員,稱號為「定期炸彈 藝能有望主」(시한목탄 예능 유망주)。最終任務中現場觀眾投票獲第五名、Milk Music™投票第五名,並由Minor晉升至Major,成為TWICE的出道成員之一。朴軫永給的評價是「雖然在跳舞、唱歌和Rap都仍有可惜的地方,但總是能神奇地抓住人們的視線,那是訓練或是練習做不到的才能」。

幻想到佢係一個同佢一齊去邊,做咩都會好開心嘅一個女仔

但其實佢亦有好溫文儒雅嘅一面

呢度有冇once入嚟支持吓
呢件出道即唐氏 樓主咁都捧得落?
對佢嘅印象就係呢張gif
有時覺得佢再轉一轉個妝,佢可以係好靚

佢傳過話畀大姐姐娜璉欺凌,
但我諗就算有過呢一段往事,我覺得已經雨過天青,否則個團唔會維持到咁耐,相信係隊長志效嘅功勞。

我知佢口不對心,都係once之一嚟,見到Twice post都會好用心留意
除咗夠白
有咩優點?
鍾意twice
不過多賢真係推唔落
boost唔到男人性欲 唔夠淫
睇左做金多寶…
老實講 唔覺
me2
隻手細到咁
夠白唔覺係咩優點,只係佢其中一個亮點,
而佢吸引之處係好有個人風格,冇偶像包袱好真畀人感覺好自然流露嘅可愛同善良之心,而佢啲小動靜亦係好吸引人之處。

話咗係滄海遺珠,佢唔會第一眼令你眼前一亮嘅人,
你可以試下睇佢嘅綜藝,你會被佢嘅真、同細膩嘅內心深深吸引..

老老豆豆 你呢段文字基本上可以應用喺大部份idol身上都無問題
金多寶我就識

金多賢who?
金多寶
金多寶

真係要問返佢哋至知
最撚正係佢

覺得佢笑容幾靚 好陽光 幾治癒
性格活潑 玩得 幾可愛
睇錯金多寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞