[DC]Dreamcatcher討論區(7) - 三部曲就咁完哂啦 9.30日本CONCERT加油!

1001 回覆
14 Like 13 Dislike

係咩,乜唔係忙內?

無答案架喎 ...

忙內係[black]大脾[/black]最大

仲有[black]手臂[/black]都勁大 !!!

屁股最大

係咩,乜唔係忙內?

無答案架喎 ...

屁股最大

屁股最大就唔係忙內啦

係咩,乜唔係忙內?

無答案架喎 ...

屁股最大

屁股最大就唔係忙內啦

係邊個咁?

係咩,乜唔係忙內?

無答案架喎 ...

屁股最大

屁股最大就唔係忙內啦

係邊個咁?

唔g呀 但忙內應該唔係最大啦
老實講我當初睇really really cover個時我對眼無離開過sua咁濟,由其係心口

無答案架喎 ...

屁股最大

屁股最大就唔係忙內啦

係邊個咁?

會唔會係jiu ?

係邊個咁?

會唔會係jiu ?

算喇 ... 大家唔好亂估喇 ...
其實最大個躉既 ...
係我 ... 今晚砌兩塊俾大家 ...
加兩西芹炒幾好味架 ... 又好送飯 ...

老實講我當初睇really really cover個時我對眼無離開過sua咁濟,由其係心口

又要重睇

又要重睇

https://youtu.be/Y-MadjDYQYk
造福人群 ... 翻炒糯米飯要出 lin !!!

又要重睇

成班肉體飯好噁心

你扮唔係咩原來 … 霞姨!!!

又要重睇

成班肉體飯好噁心

係咪咁講野先
平時你都睇得好開心架喎
忙內瘦少少應該好

忙內瘦少少應該好

都唔識食 有肉地先正

啱呀
忙內瘦少少應該好

都唔識食 有肉地先正

啱呀

你地又啱

忙內瘦少少應該好

都唔識食 有肉地先正

啱呀

你地又啱

你走開啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞