凱撒大帝 碧根鮑華 逝世!

259 回覆
61 Like 5 Dislike
貴古賤今
前幾日同佢一樣做球員同領隊都拎過世界盃既巴西名宿zagallo岩岩先走左 今日就到佢
今時今日有佢個skill set嘅球員出現
九成九唔會踢中堅就真

當年可以咁踢同以前越位仲有回傳條件有關係
我都係
個細路揀佢d fd仲笑佢
波歷克連馬圖斯 森馬level都未去到
你同我講碧根鮑華 Ching驗驗腦好喎
波歷克喺而家咪又係廿年前嘅球員 你都戇鳩
淨講個人榮譽 路明尼加同碧根包華都有金球獎
波歷克前三名都無人投過
所以大帝應該係playmaker+攻守轉換器+出擊掃蕩型中堅
自由人呀
繼續吹
馬圖斯都高波歷克幾皮

世界盃冠軍,銀球獎加

一次世界足球先生
John Stones有d似佢
https://youtu.be/LfEGxyS7_8g?si=LUlTXZf-yxgfM-E1

冇睇過佢踢波
但係對呢個廣告勁有印象
Rip
都係,而家sweeper 角色交埋畀keeper

佢似會首選打防中位係幫前場high press做sweep同時係中場發揮佢既全面能力

而且可以做通天老棺必要時sub唔同位
世界盃歐國盃歐聯金球獎大滿貫齊晒

波歷克有邊樣
亞軍佢就齊
其實sweeper 定Libero都好啦 都唔係碧根包華發明
只係佢係呢個位置上最出名最勁嗰個人
Bacon Power
德國最偉大球員係因為以球員同領隊都擺過世界盃, 真係沒有之一
波歷克利華古遜果期打防中可以去爭神射手
一個人帶住利華古遜lead左拜仁大半季
唔係佢天生二奶命比拜仁反cup佢應該德甲mvp
後黎歐聯又輸皇馬, 唔係應該可以爭下足球先生
呢個年代嘅德國已經混到隊波冇晒個性
雖然已經係廿年前有多嘅波

但係唔好當我無睇過得㗎

點樣防中呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞