[COYS - 地獄溫布萊] 熱刺球迷吹水區23

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
keep住個勢下半場出黎再攻過

你係FANS

英超支持下熱刺姐 唔係熱迷
抵撚死啦熱刺 咁撚多機會自己唔好好把握 廢撚狗

拿拿臨補返張飛買軌
咁咪輸少d
dllm 輸錢係到發脾氣做乜9
dier踢中間都唔知踢緊乜
bd 踢wb差到守又失位 攻又無貢獻
脆皮淨係可以企到好前得一招傳中

換走dier 搵son 爆邊啦

同意
如果要將dier打中場
不如擺返son出黎

今場DIER唔知想點

同意
如果要將dier打中場
不如擺返son出黎

今場DIER唔知想點

同意粉一齊係中間柒
抵撚死啦熱刺 咁撚多機會自己唔好好把握 廢撚狗

拿拿臨補返張飛買軌
咁咪輸少d
dllm 輸錢係到發脾氣做乜9

你幾時出得翻
車仔 中場中太多人,我地無人識走後門插入去。
佢地魯迪加,基斯甸臣轉身慢應該換SON 插入多D中路。
雲耶馬訓醒未
換SON 啦
定放ssk出好d
對son 上次對車既表現好有陰影, 而家對wb一定要佢幫手守

馬卡約高 簡迪 雷基 三條大肉腸

同意
如果要將dier打中場
不如擺返son出黎

係 放son 出嚟可以拉空啲
大力先有多啲位做嘢
差個靈活撚插入去 ali,kane有大力臣同丹比利輸送波入去都扭唔到咁多個
雲耶馬訓醒未

應該未
雲耶馬訓醒未

甩左勁多波
頭十分鐘見到wayama同dier 踢到成pat屎已經知今場凍過水
希望肥普下半場至少換走是但一個
差個靈活撚插入去 ali,kane有大力臣同丹比利輸送波入去都扭唔到咁多個

靈活撚屎忽好痛

同意
如果要將dier打中場
不如擺返son出黎

係 放son 出嚟可以拉空啲
大力先有多啲位做嘢

son未必有態

人地中場好硬
應該唔好同佢硬碰,吊多d長波去佢後場
定放ssk出好d
對son 上次對車既表現好有陰影, 而家對wb一定要佢幫手守

SSK幾年前係紐狗個到打車仔個陣
定放ssk出好d

助攻助守 快上快落 但係睇怕做唔到波入去

馬卡約高 簡迪 雷基 三條大肉腸

我地dembele, wym, dier得3米響水準上
搵人開定post
係溫布萊踢左咁多場,呢半場算唔錯啦
都搓到波,有幾球都差d入,踢得番水準

只係又輸罰球俾車狗有d忟
㩒住黎打都未入到波
搵人開定post

淫巴呢,搵淫巴開邪邪佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞