[BUNNIES] NewJeans討論區(77) - 守護NewJeans你我有責 ! 繼續靜待回歸 !

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
其實點解要對唔住bunnies

係fans 點會care呢啲嘢 韓狗呢啲正宗食飽飯無屎屙
針對新牛都係 Bad Bunnies
食飽飯無屎屙 > 便秘 > Full of shit
個啲唔係bunnies 啦

怕佢以後風靈講野會就住就住 唔敢講太多
冇長live
R晒頭
咁都搵到嘢屌
實有影響
ESTJ都變咗ISFJ
講多錯多
個個學咗貓咁表演坐底放空
MC Hyein 0119 Music bank

仁星期五做特別mc
太耐冇蒲頭返嚟就見到免比人鬧
冇食過麵都唔比係咩玩法
minji 俾人咒去死 你班韓狗又唔見咁大聲
人地都話左唔識未食過都可以講成年
班鍵盤戰士韓狗祝你新一年身體健康
有冇人搵到邊個搞事
一齊入去鬧番轉頭
韓國其中一個論壇
https://x.com/juantokki/status/1747142662174708131?s=20

妹妹覺得凍嗰陣又會主動過去攬佢哋
惠仁俾人言語攻擊又第一時間幫佢
又寵絲又成日開live陪Bunnies
班傻鳩hater我屌你老母
點會係一兩個,發霉過氣爛團先無人搞全球無返幾千個hater都無資格做top tier kpop 大團而家最大問題係公司要Minji 道歉又唔係吸毒醉駕霸凌,咁樣好打擊士氣
https://x.com/newjeans_ador/status/1747181898122854820?s=46&t=n-Tf859S4cncseVUvMuhxg
[안내📢]
240119 KBS2 <뮤직뱅크> (MC 혜인) 참여 안내 (+ENG/JPN/CHN)

幫手頂一頂更 採寶應該有緊要野做..
人紅先比人講
好似員瑛咁 唔識醃泡菜 雙手食士多啤梨 咪又係咁比人話
雙手食士多啤梨係咩事
松鼠咩
過一排無野架啦,洗撚道歉
仆街 定d人話佢用雙手食士多啤梨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞