[速龍超市正式開賣] 2023-24 NBA常規賽討論區 (19)

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
笑撚到仆街 12年靠ray gun球3分定 wade爆發? 16年靠Kyrie 定球證枝雞? 20年靠武肺定你老母做雞屌到熱水腳軟? 係呀得佢組隊 慘得過佢組隊之前𡂈幾隊波全部無playoff打 綠軍4巨假嘅 KD去73勝宇宙勇贏個兩年唔叫組 宇宙網同宇宙艇都唔係組因為無占 生撚到你咁唐死反凳你老母可憐
你老母做雞先生到你個賤種連籃波都唔識睇
打咁多字做乜撚呀賤人
執完口水尾一句都駁唔到 你呢啲打亂種00後打波睇波都係下下拍番出3分線射完扮下curry咁先叫識波
駁你老母
唔識就躝喇賤種
邊個得閒幫你老母教仔
返去睇你個4性力架
細蚊仔唔好忟 乖 番去慢慢搵啲一人一城 單巨拎champ嘅波黎睇 你最撚識波
Siakam
做乜?
笑撚到仆街,沾狗仔拉人落水救駕真係最撚叻,拉完咖哩就拉kd, 拉完kd就拉勇網艇
人地又無自稱goat你搵沾同班普通料比較做乜撚?
你沾真係咁有本事一開始就留係騎咪撚走啦
打左成40場先carry得10場8場都好意思拎出黎講
無野,見佢地嘈,搞下氣氛
真呀師兄 占士拎住個波跑最好睇 波都唔洗拍
dirk 囉柒頭,守撚到你沾得8分添呀
一個環頭上司無料同事廢幫唔到手都要繼續comfort zone 做到死唔跳槽真係得啲廢種支共港人先做得出 你有你鬧 你有你留低捱世界 人地打廿鳩幾年要嘅榮譽同錢都有哂 唔抵得咪繼續屌 紙上談兵最撚叻
講到去 11年Dirk 你講字母 Jokic都新啲
慢慢數歷史啦 Michael Jordan 最撚goat 你出世未?
comfort zone?沾屎咪四出奔走揾comfort zone囉
佢既榮譽係要做goat呀,4冠goat呀?

幾時都話迷得占既都係弱智
原來Jordan Poole份約仲貴過同期既Herro同Barrett
76人垃圾到
pacers d 波原來打咁快
睇pacers好過睇suns 呢d老人隊 個個都企定定係到射波
buddy
d 波係幾好睇 成隊都好肯守肯跑 雖然守得mama
Tatum黎料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞