藍精靈鄧梓聰篤灰害死鍾翰林

28 回覆
41 Like 5 Dislike
各位手足, 仲記得鍾翰林? 2020年當日佢係比條仆街篤灰害死.

我講緊既仆街就係鄧梓聰 (Timothy Tang). 呢條仆街利用鍾翰林做人質, 當日同記者爆料, 鍾翰林 準備入美國領使館庇護. 仆街鄧梓聰咁做即係提供證據比黑警同國安, 證實鍾翰林想潛逃. 垃圾鄧梓聰篤灰正仆街.

其實鍾翰林原本仲可以解釋其實係去中環一帶散步睇風景, 但比撚樣鄧梓聰害死, 完全無得再解釋, 搞到坐左幾年監

古有TG Channel公佈理大逃生路線, 近有台灣鍾聖雄公佈逃亡台灣方法. 其實有d野一向都要靜靜雞, 唔可以同人講. 今次就到撚樣鄧梓聰害死鍾翰林. 仲要事前無同美國領事館協調好, 就同記者爆當日計劃, 咁做係咪想提供鍾翰林潛逃證據比國安? 條撚樣鄧梓聰, 事後仲無理鬧美國, 陷美國於不義.

就係呢個仆街藍精靈鄧梓聰送鍾翰林去死. 鄧梓聰事後仲夠膽風流快活, 性騷擾女手足? 正一人渣. 鄧梓聰你條仆街良心過意得去?
原來係前熱狗藍精靈累死左鍾翰林

2020年有個仆街組織"Friends of Hong Kong", 同埋前熱狗鄧梓聰 (Timothy Tang), 害死左鍾翰林. 就係佢地同記者講鍾翰林想入美國領使館庇護. 咁樣做即係篤灰, 同黑警證實鍾翰林想潛逃.

原本鍾翰林仲可以解釋去美領附近飲咖啡, 但比依個仆街團體害死, 完全無得再解釋, 搞到坐左幾年監

做呢d野一向都要靜靜雞, 就係呢個仆街組織害死鍾翰林.

連Luke de Pulford同Benedict Rogers都話呢個組織on9害死鍾翰林.

Luke de Pulford:
https://twitter.com/lukedepulford/status/1322083808498339840?s=28

Benedict Rogers: "Those who advised Mr Chung to attempt this path did him a grave disservice."

https://hk.appledaily.com/opinion/20201030/47PUA2NCUFG7DBMP2WJHTAGIYE/

成件事三大問題:
1. 點解呢個仆街組織唔靜靜雞, 點解要同記者爆當日計劃, 咁做係咪想提供鍾翰林潛逃證據?
2. 點解事前唔同美領協調好先? 有無諗過同記者爆完計劃, 會連累美領, 甚至導致封館?
3. 事後無理形容美國可恥, 陷美國於不義.

呢個仆街"Friends of Hong Kong"送鍾翰林去死只有兩個動機

1. 呢個仆街組織本身不知名, 所以想靠呢件事, 博取知名度, 然後叫人捐錢
2. 或者根本就係內鬼

仆街博上位組織Friends of Hong Kong事敗後解散, 當鍾翰林係condom

#鍾翰林 #藍精靈
有熱狗就知係伏
又屈熱狗出賣
明明係民主黨做
收到風呢條友而家喺蘇格蘭
鍾翰林前女友指遭抹黑拋棄鐘 並指鍾透過中間人騷擾屋企及威脅發佈其裸照
https://lih.kg/2574408
呢條友痴好多組織㗎
一開頭熱狗之後港民陣跟住學獨聯
去到英國又再痴其他港人組織
Cls
收到風佢前女友同所謂嘅中間人而家幾frd喎
仲同條女當時個sp兼而家條仔久唔久去踢波
唔明關熱狗咩事
以鍾翰林的政治地位其實無揚美領都唔會幫
但如果唔揚美領可私下叫鐘自己走當你無去過求助, 港共唔會鋤爆你,打開口牌係害死人

至於鄧梓聰咩政黨都唔係,條仆街周圍同人講識呢個講個,應該係想扮到好幫到手去呃捐款
港援同國際線你可以話創唔到太大戰果,但呢個係海外離散港人未成功建立國際影響力有關

鄧梓聰呢班友就係不停講大話呃錢,捐過的怕比政府攪唔敢公開指認
事實佢真係想著草
睇黎佢係精神有d問題
佢本身係咪民族陣綫?

之後去咗學獨聯跟陳家駒
咁又唔好咁講
呢個圈子唔少人都係咁
呢排好似唔少嘢都關佢哋事
前日自由港前主編單嘢
又話係佢哋前成員
隨時可能又係藍精靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞