grohe 龍頭 淘寶有冇正貨

21 回覆
2 Like 19 Dislike
睇緊一個龍頭 grohe 34598
見香港要3000$,但係淘寶1000$就有,買唔買得過?

https://world.taobao.com/item/675680225698.htm?spm=a21wu.10013406-tw.taglist-content.8.33c556a8OsrvfX

另外大家用緊咩龍頭,有冇推介
去德馬買
都300歐,見淘寶平一截,但係唔知係咪真野
大把工人喺地盤偷完擺上marketplace賣
點解買個龍頭要成3千幾蚊 唔明
grohe 潔具 uk 平hk 一半😂
點解會覺得平咁多仲有真野比你
想用grohe 就唔好貪平,要平就唔好用grohe
比你淘左個"grohe"返黎,用兩三年個閥芯、較位全部壞晒又走上黎開po 屌grohe 垃圾?
名牌水龍頭貴得黎都有佢道理,入面啲零件質素同平龍頭差好遠
但千祈唔好係香港買,要買就德馬買,我屋企全部龍頭德馬,埋單同香港比最少打個6 - 7折
我都唔知,但係德馬平6-7折大家都冇懷疑
多謝師兄,uk amazon 搵到140歐,同淘寶差唔多價錢
淘寶就買九牧箭牌嗰啲啦
咁師兄點解你貪平係德馬買
thanks
其實 uk Amazon 算比較貴,local D bath shop 仲平,不過要去多幾間先知😂
睇你信德馬定淘囉
德馬揀Amazon 自己出貨

同淘寶完全兩回事
因為香港代理食水深
淘寶只限買中國製產品
外國產嘅要官方唔係行國際價格先有可能平
官方旗艦店以外一律當假野 可以直接買仿製品
點會真嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞