[突發]ISIS承認恐襲伊朗

265 回覆
220 Like 2 Dislike
伊朗伊斯蘭政權係反自由反人權極權政府 迫害伊朗人多年 對人類社會文明有害無利

ISIS係極端伊斯蘭教份子 唔洗多講 佢哋係直接威脅所有人(包括塔利班 真主黨等都係同is為敵)

咁樣所以而家伊朗政府同isis互打 點解唔係狗咬狗?根本兩邊都應該消失
講埋啦
伊朗唔止迫害伊朗人咁簡單
成個中東地區大大小小國家
都有佢嘅代理人武裝部隊

好多人可能以為伊朗比美國撚就窮閪
其實係金主嚟
Isis點解搞伊朗?
即係你揀血統論同民族論,兩邊都係恐怖份子?
小強咁
但唔係所有伊朗人都信伊斯蘭教喎
同埋回教徒唔一定係恐怖份子啫
但isis恐襲伊朗平民喎
以色列文明國家,全世界班阿拉伯人就衝出來示威。依家isis殺平民,班阿拉伯人又會唔會示威
你呢句同沉默嘅大多數人/沉默嘅500萬人
支持政府一鳩樣

自己睇#76
唔好全部回覆都用血統同種族論歪曲其他人留言

冇人要歧視中東人
但中東國家同武裝組織勢力
咁多年以嚟因宗教同利益關係嘅所作所為
係值得比一個文明社會嘅人睇唔起

係睇唔起
而家已經開始講緊isis係以色列同埋美國嘅走狗
係你打稻草人啫
都未冇人表態
你自己自作聰明衝出嚟屈連登仔一定會用血統論種族論揀邊站
on 撚鳩
血統? 中東人? 你講緊乜?
中東人、種族論你指阿拉伯人? 但係伊朗係波斯人喎
我從來冇表達過伊朗平民係恐怖份子 伊朗平民而家只係伊朗極權政府同ISIS衝突之間嘅犧牲品 而衝突之間有傷亡亦都係理所當然

而我亦唔會因為伊朗平民有傷亡而支持伊朗極權政府

咁你覺得係咪伊朗極權政府同IS係咪狗咬狗?兩邊都應該消失先?認唔認同伊朗極權政府消失對伊朗平民係有利而無害?
則係白撞係咪都認左先
你叫醉愛甜心call下佢地
因為阿拉伯人同波斯人互相敵視囉 沙特而家應該好開心
唔該isis快D恐襲班
逃犯黃賊,惡棍治返惡棍就啱喇
可能佢失業
用波台狗邏輯
應該可以話ISIS支持以色列,係親美嘅。
點解你認同兩邊都係恐怖分子,全部抵撚死?
冇屈喎,你要對號入座都冇辦法
正如大家都知哈馬斯搞恐襲背後係軸心國們策動一樣,今次只係以眼還眼、以牙還牙。
伊朗總理一開口就話係以色列策動,而家ISIS認咗件事,堂堂一國元首柒到……
0比22 你柒撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞