一人一個周星馳電影笑死人情節

361 回覆
43 Like 0 Dislike
講返條橫丫腸先

對唔住呀,頭先我語氣重左少少 

瀨左野呢?
784次...睇黎紫霞一定爭你好多錢
我真正身份係,改進社會風氣,風魔萬千少女,提高年青人嘅內涵,刺激電影市道,玉樹臨風嘅整蠱專家古晶,英文名叫Jing Koo。我根本唔係你個仔,我老豆叫古九寒,我老母叫吳係波。
今次我拋頭露面啦

上頭派你做雞呀?
今次我拋頭露面啦

上頭派你做雞呀?

最好笑應該係之後果句:

呢到D英文我"陷板爛"都識晒,就係唔知點解..
小弟劉晶
禁急呀你先
講返條橫丫腸先

瀨左野呢?

係!以後你做大我做細
我要殺死丁力個仆街
鐵頭功 呀拿
呢招係 天外飛仙
講返條橫丫腸先

瀨左野呢?

係!以後你做大我做細

only you~ can take me 取西經
周星馳真係後無來者

佢以前d戲睇100次都唔會厭
有為! 你見點呀有為?
我…我有d肚餓

呢一幕真係睇幾多次都笑到gap gap聲

邊套最好笑?

一定係回魂夜

道友明 死極都死唔去
唔同血型點輸呀?!你有冇醫學常識架你?!累事呀你個冚家拎!

入嚟想講道友明 「我終於知情咩叫生不如死啦,你哋都係掉低我罷啦

一定係回魂夜

道友明 死極都死唔去
唔同血型點輸呀?!你有冇醫學常識架你?!累事呀你個冚家拎!

入嚟想講道友明 「我終於知情咩叫生不如死啦,你哋都係掉低我罷啦

你老母俚埋係度食雞脾呀
小弟摩羅星,行年27,一事無成,幸好心術還算良正
願得師父你收我為徙,他日行走江湖,挫強扶弱,為社會服務,為國家捐驅
為自由,愛自由,自由萬歲~
昨日,我菲律賓工人行過街市,聽到有個賣魚佬講話有條友仔叫做賭神,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,然後得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為賭神,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫賭聖,你賭啤都要帶隱形液晶體眼鏡啦,我睬你都嘥氣,直情睇穿牌嘅,呢啲就叫特異功能。呢度有隻煙士,只要我輕輕一捽,就即刻變為一隻皺咗嘅煙士,因為我未發功呀嘛,發咗功變副麻雀出嚟都得。你話我果然無厘頭,我夠話你訓醒戇九九咯。望咩呀﹖條氣唔順呀﹖發個輪嚟大家研究下。當然,你要補番一百幾廿萬過我就唔在講架啦。啤咩呀﹖學嘢唔使錢呀﹖抄底我聯絡電話係香港︰3345678,我再重覆一次係香港︰3345678。你唔搵我我無所謂,因為呢啲係你嘅損失。十點鐘後唔好打嚟,因為我瞓咗!
太多太多深刻對白
膊頭有花嘅全部同我入黎!

平定安史之亂,使唐室轉危為安嘅名將係:A,郭子儀,B,for boy呀清唔清楚呀?係李光弼,C,李克用。李克用呀,李克勤。
一定係黑山老妖,睇親都喊
收陀地個到
個句畢左業冇乜野做 咪做住黑社會先囉 今日我係黎收陀地既
次次都笑
回魂夜用指甲鋏鋸竹佢仲要好落力試先好笑 得呀得呀 留番黎剪腳甲吖仆街
https://youtu.be/YQ-hgiFc-yU
呢段超經典 個橋段到底係邊個諗出黎
睇極都唔厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞